Miért van az, hogy ezen akikkel ezen az oldalon megosztottam, hogy két csíkos a tesztem jobban örült, mint a saját férjem?
Mivel plátói, és nem költői, így írok.
Szerintem azért, mert őt személyesen érintette, és még nem dolgozta fel, még nem ért el a tudatáig teljesen, majd örül később :)
Mert mi lányok/nők/asszonyok vagyunk, és mi jobban örülünk a csíkos tesztnek.
A férfiak akkor örülnek majd igazán, ha már ténylegesen meg is születik a baba. Most még csak te érzed a babát, mivel benned van. A férjed a későn-kapcsoló kategória, talán akkor leesik neki, hogy babátok lesz, ha már érzi őt mozogni a pocakodban, vagy amikor először megfoghatja.
Én is gratulálok neked :)
A pasik a Marsról jöttek...
Nálunk is várt volt a baba, de amikor mutattam az első két csíkos tesztet, volt öröm is, de azért mondta, hogy holnap ismételjem.
2-3 hét kellett, mire derengeni kezdett neki, hogy apa lesz. Pedig látta uh-n, papírunk volt róla, hogy élő magzat stb....
Anyává válni is folyamat, apává lenni is az, hagyj neki időt rá. Mi jobban érezzük ezt a folyamatot, mert a mi testünkben van a baba (és a rosszullétek folyton emlékeztetnek is rá), a pasijaink csak külső szemlélők egyelőre. :)
Szia:)Gratulálok!
Igazuk van az előttem íróknak.
A párod minden bizonnyal örül,de mosttól fogva megnő a felelősége ,hiszen gondoskodnia kell majd rólatok,amig te újra munkába állhatsz ez ugye teljesen őrá hárul majd.
Persze,hogy aggódik,megtud e felelni majd stb.
Ez az anyagi oldala a dolognak.
Biztos milliónyi kérdés fogalmazódik meg a fejében.
A férfiak túlnyomó többsége nem érzi át úgy,ahogyan mi nők.
Segits neki ebben,adj egy kicsi időt és vond bele türelmesen a várandóság időszakába őt is.
Menjetek együtt vizsgálatokra,uh-ra mesélj neki az érzéseidről és nagyon fontos,hogy hallgasd meg az ő gondolatait is.
Minden rendben lesz meglátod!
Csupa jót kívánok Nektek!
Úgy látom nagyon hasonlóan működnek a férfiak, de nálunk még én is megijedtem a 2 csík látványától. :) Tervezett baba a miénk is, tudatosan abbahagytam a gyógyszert, a 3. menzeszem már nem jött meg, jött a 2 csík és a pánik. Nem a romantikus filmeken látott ölbekapós megpörgetős jelenet, hanem a realitás, hogy mostantól minden megváltozik, és ő el kezdett fejlődni. Nem csak gondolatban, hanem valóban. Azóta imádjuk, várjuk, de be kell látni egy baba nagy felelősség. Azért a férjed biztosan imád téged is és őt is. Boldog babavárást!
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!