Nagyon kíváncsi lennék, hogy mikor fogom érezni a babámat.15 hetes vagyok első babával. Megírnátok hogy ti mikor éreztétek először? És megírnátok, hogy milyen érzés?
Szia, én a 17.-ik héten éreztem BIZTOSAN, előtte bizonytalan voltam, mivel első baba, de ami fontos, hogy akkor láttam is először :) attól kezdve nincs nap, szinte óra, hogy ne mozogna, most már nagy 29hetes , az egész hasam hullámzik :)
Én nagyon korán éreztem, bár hasamon egy deka felesleg nem volt, így nagyrészt emiatt is gondolom.
Hamarosan te is érezni fogsz , én úgy írnám le: kis rángatózás,mint az idegrángás...apró rövid...vagy azt szoktam még mondani, hogy olyan, mint mikor balcsiban állsz, és nem látsz le a víz alá,és nekiúszik egy kis hal a lábadnak, érzésre is és meglepődésre is olyan...mikor először látod, akkor meg egy kis mini huppli emelkedik ki:)
Az elsőt 17 hetesen éreztem először, olyan volt, mintha szappanbuborékok pattantak volna el a pocakomban, nagyon gyengén, finoman. A második gyerkőcünkkel most vagyok 36 hetes, őt 16 hetesen éreztem először, enyhe nyomásokat, egyáltalán nem olyan volt, mint az első babával. A zenehallgatás nem befolyásolja, hogy mikor fogod őt megérezni, mert ő már most is mozog, csak olyan pici még, hogy nem érzed. Elméletileg a 20. hét körül lesz először érezhető, persze függ attól is, milyen vastag a hasfalad, én nagyon vékony voltam, ezért is éreztem előbb.
Minden jót!
Kedves 5-ös, örülök hogy nem vagyok egyedül az idegrángással :D Nekem egyáltalán nem hasonlított sem pillangóra, sem buborékra :D de most már nem vagyok egyedül :))))
6-os válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!