Ki mikor érezte először a első babája mozgását, és milyen érzés volt? Nekem lehetett már Ő?
Nekem is volt egy ilyen csikis érzésem a 17. héten,a dokim szerint akkor már a baba volt,de én azt hittem csak beképzelem magamnak.. Igazán határozottan a 20. héten éreztem,az már konkrét rugás volt.
Mostanra már érezhető tapintással,látható szabad szemmel..:)
Igaz,már 27.hétben vagyok.
na de szóval nem kizárt,hogy a babád az,csak még olyan picike,hogy a tutira várnod kell.
boldog babavárást!
Első babámat várom és már a 15 héten határozottan éreztem három rugást. Utána persze sokáig nem éreztem még rendszeresen, de nálam a pillangó effektus elmaradt.
36hkm
Szerintem ez már Ő volt!! :)
Én csak a 19.héten kezdtem érezni valamit(olyan izom rángás félét), aztán a 21. héten már biztosan tudtam, hogy Ő az!
De nekem a mellső falon van a lepény, a dokim azt mondta ez is befolyásolja!
Ez az érzés majd erősödni fog, de ne ijedj meg, ha valamelyik nap nem érzed, ez még ilyenkor normális!!
Boldog babavárást!! :)
32hkm
Köszönöm a válaszokat!
Nektek is boldog babavárást ill. aki esetleg már ott tart boldog babázást!
Ma megint éreztem már 1x :)
Szóval ez szerintem már csak Ő lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!