Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha annyira boldog vagyok,...

Néha annyira boldog vagyok, amikor a babára gondolok, hogy sírni tudnék, ti is éreztétek ezT?

Figyelt kérdés
Sokat készültünk rá betegség miatt, gyorsan sikerült és most nagyon boldogok vagyunk. Annyira el tudnak ragadni az érzések, hogy pityergek rajta, pedig mindig inkább erős voltam lelkileg, nme ilyen érzékeny. Annyira várom, hogy megszülessen! Ti is éltetek át hasonlót? Két ismerős kismama van a környeztemben, az egyik már babázik, a másik nemsokára szül, de teljesen higgadtan bszélnek róla, mosolyognak persze, de valahogy nem érzem azt az örömöt rajtuk, ami engem majd szétvet.. én vagyok túl érzékeny?
2013. máj. 6. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen normális amit átélsz :) Én a terhességem alatt is nagyon boldog voltam, ha a babára gondoltam, ha nem. Nem voltam kifejezetten ömlengős, érzelmes.

De onnantól, hogy megszületett... hát készülj fel. Amikor megszületett és kettesbe maradtunk a szobába csak néztem ahogy alszik és sírtam. Sírtam amikor nem engedtek haza a kórházból (besárgult) azt hittem gyógyíthatatlan baja van stb. :) Ezen ma már mosolygok de szörnyű volt.

Egyet nem felejtek el se Én se az Édesanyám. A Kisfiamat elvitték vizsgálni, Mi kiültünk a folyosóra és egy szó nélkül elkezdtem sírni. Anyukám rámnézett és kérdezte mi a baj? Én annyit válaszoltam: "Anya, ezt az aggódást meg fogom szokni valaha is" ? Anyukám kinevetett és azt mondta: " Egy szülő addig aggódik a gyerekéért amig a föld fölött van".

Szóval, a szülés után (nyilván a felszabaduló hormonok stb.) folyamatosan bőgni fogsz :D

2013. máj. 6. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus,ugyanígy vagyok :) Már most elsírtam magam,ahogy elolvastam a kérdésed és az első választ!!

33+2 hkm

2013. máj. 6. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.... nem akartam megsiratni senkit :P
2013. máj. 6. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Igeeeeeeeeeeenn .D Tegnap a taxiban bőgtem el magam mert ránéztem a kis 4d uh képre :D
2013. máj. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!