Néha annyira boldog vagyok, amikor a babára gondolok, hogy sírni tudnék, ti is éreztétek ezT?
Szia!
Teljesen normális amit átélsz :) Én a terhességem alatt is nagyon boldog voltam, ha a babára gondoltam, ha nem. Nem voltam kifejezetten ömlengős, érzelmes.
De onnantól, hogy megszületett... hát készülj fel. Amikor megszületett és kettesbe maradtunk a szobába csak néztem ahogy alszik és sírtam. Sírtam amikor nem engedtek haza a kórházból (besárgult) azt hittem gyógyíthatatlan baja van stb. :) Ezen ma már mosolygok de szörnyű volt.
Egyet nem felejtek el se Én se az Édesanyám. A Kisfiamat elvitték vizsgálni, Mi kiültünk a folyosóra és egy szó nélkül elkezdtem sírni. Anyukám rámnézett és kérdezte mi a baj? Én annyit válaszoltam: "Anya, ezt az aggódást meg fogom szokni valaha is" ? Anyukám kinevetett és azt mondta: " Egy szülő addig aggódik a gyerekéért amig a föld fölött van".
Szóval, a szülés után (nyilván a felszabaduló hormonok stb.) folyamatosan bőgni fogsz :D
Jesszus,ugyanígy vagyok :) Már most elsírtam magam,ahogy elolvastam a kérdésed és az első választ!!
33+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!