Itt még (számomra) hamar repült az idő. Majd a legvégén kb.a 34-ik héttől fog ólomlábakon járni :)
Ilyenkor Én még javában "futkoráztam". Mondjuk én a szülés elötti hétvégén is még a Bakonyban kirándultam és szalonnát sütöttem.
Foglald el magad, szerencsés vagy itt a nyár a jó idő :)
2013. máj. 4. 18:55
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de a hátralévő idő még lassabban fog menni,legalábbis én így érzem,most járunk a 36. hétben és minden nap egyre nehezebb.
Élvezd ki az időt,mert a későbbiekben ha bejön a meleg és bevizesedsz meg már fáj majd mindenhol akkor még lassabban megy az idő.
Én imádom a meleget de most elviselhetetlen.
Szép babavárást,és könnyű szülést :D
2013. máj. 4. 18:59
3/9 anonim válasza:
Igen nekem is írtó lassan telt el a kilenc hónap. Aztán most itt vagyok egy két évessel megint babásan és az egész olyan mintha egy nap alatt történt volna.
2013. máj. 4. 20:39
4/9 anonim válasza:
Terhesen én is így éreztem, viszont most, hogy már 3 éves a lányom, csak kapkodom a fejem! Azóta meg úgy repül az idő, hogy el sem hiszem!
Tehát élvezd ki a várandóságot, mert bár hosszúnak tűnik az a 9 hónap, hidd el rövidke ide ez. Aztán ott lesz veled egy kis cukigolyó és csak azt fogod észrevenni, hogy hopp felnőtt. :)
2013. máj. 4. 20:42
5/9 anonim válasza:
En is azt hitem 28 hetesen, hogy nem telik az ido, de igazan a 36. Het utan lassult be. Szerencsere 38+4en szultem, de azt hittem soha nem jon el.
2013. máj. 4. 21:10
6/9 anonim válasza:
Igen, én már állati régóta terhes vagyok!! 35 h km.
2013. máj. 4. 21:40
7/9 anonim válasza:
Holnap leszek 40. hetes :) Ha vissza gondolok, akkor nem rohant az idő, de a mostani utolsó 1-2hét, hát az valami fenomenális. Félek is, de már túl is lennék az szülésen. Jövő héten fognak császározni, még nem tudom melyik nap, holnap megyek be a kórházba. Este 10kor már be is paráztam az ágyban, hogy nem mozgolódik a baba (csak keményedés volt), párommal fél órán át simogattuk a pocit, beszéltünk hozzá, vártuk, hogy mocorogjon a kis legény (este 7től nem éreztem, pedig mindig annyira aktív). Ha még egy hetet kéne várnom, tuti agygörcsöt kapok :))
2013. máj. 5. 05:44
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. És aki még szülés előtt áll, én is könnyű szülést! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!