Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+4 hetes terhes vagyok....

5+4 hetes terhes vagyok. Ilyenkor nem hüvelyi UH-ot csinálnak az orvosok?

Figyelt kérdés

Előző terhességemnél hüvelyivel csinált uh-ot ugyanekkor, és már volt szívhang is.

Másik orvosnál voltam, ő csak hasit csinált, és teljesen ledermedtem, hogy nem lát még embriót. :(

Nyugtassatok már meg egy picit légyszi, hogy ez attól is függ, kinek milyen a gépe, és hogy ez csak hasi volt... :(

2014. okt. 28. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem csináltak hüvelyit.Hogy mit látnak függ a gép minőségétől is.Ha kèsőbb fogant akkor még előfordulhat hogy nincs szívhang.
2014. okt. 28. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

én ugyanígy jártam,2 nappal később hüvelyin- másik orvos-nem csak petezsákot,de 1 mm-es embriót is látott.

2014. okt. 28. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez orvos válogatja. Nekem eddig a 24 hét alatt csak hasi uh-ot csinált,hüvelyit még soha.Lehet később volt peteérésed azért nem látta még.
2014. okt. 28. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nezte hasival, aztan megkerdezte, h megnezheti e huvelyivel mert ugy jobban latja. Ne aggodj ilyenkor meg nekem is csak szikholyagot latott, huvelyivel latta h egy embrio, de szivhangot meg azzal se olyan koran. Nyugi varj 2 hetet es minden kiderul!
2014. okt. 28. 18:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Jajj, annyira félek. Mantrázom magam, hogy most minden rendben lesz.
2014. okt. 28. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Nyugodj meg!Nekem a második babávaé csak 8 hetesen volt szívhang mert ciklus végén fogant a kicsike :)

2014. okt. 28. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetesen voltam először. A papíromra az volt írva,hogy 8mm petezsák látható, sem embrió,sem szívhang!!Ez hasi Uh volt.

8 hetesen mentem legközelebb,itt hüvelyi UH-ot csinált a doki. Már volt szívhang is:)

Nekem egészen a 12.hétig hüvelyit csinált..

2014. okt. 29. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta, hogy elmegyek egy másik dokihoz is, mert itt nincs hüvelyi, és azért szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van.
2014. okt. 29. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
5 + 4 hetesen nálam is csak hasi volt, és csak petezsákot látott vele. Ne aggódj :) 2 héttel később mentem, akkor már látott embriót, volt szívhang is.
2014. okt. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!