Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyj le! Szokj le a cigiről! Nem veti el a férjem már kicsit a súlykot?
Szerintem fogyj le 5-6 kilót, és szokj le a cigiről.
De ne a bunkó férjed miatt, hanem Magad miatt, a saját egészséged, jó közérzeted kedvéért. 5-6 kiló mínusz és pár hónap dohányzásmentesség után teljesen más ember leszel, pozitív értelemben.
Szerintem is egyszerre kellene a kettőt, de tudni kéne mennyi cigit szívsz egy nap, és hogyan táplálkozol. Próbálj felállítani egy rendszert, kevesebb ételt, kevesebb cigit.
A férjed stílusa elég undorító. Ha igazán szeretünk valakit, akkor őt szeretjük, és nem azt amit a mérleg mutat.... Az sem baj ha megmondja, de ne úgy ahogy tette, hanem normális módon.
Fogyj és szokj le a cigiről, de saját magadért, ne érte. Cseréld le az ételadagokat a felére, kevesebb szénhidrát, bla bla bla, és ha eddig napi 10 szál cigit szívtál akkor mostantól szívj 8-at, és hetente csökkentsd 2 szállal:) amíg le nem megy nullára.
Nekem az energiaitalról kell leszoknom, mert teljesen függővé váltam. 1 évvel ezelőtt napi másfél liter volt a fogyasztásom, most már ott tartok, hogy 3x másfél liter, de hetente. Le akarom vinni 2x 1,5 literre hetente. De ez egy hosszabb folyamat. Mint ahogy a cigiről való leszokás is. De magamért teszem, ahogy a fogyást is. Nem azért mert a férjem meg akar változtatni... ha zavarná, akkor sem olyan paraszt módon közölné mint a te férjed.
Szerintem nálatok más gond is van.
Hát ja, ez nem a súly és nem a dohányzás problémája, te is írod:
" Kicsit olyan mintha teljesen meg akarna változtatni"
Az a lázas történet is elég meredek nekem....
mire föl????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!