Anya bent cigizik, közvetlen mellettem. Mit tegyek, hogy végre leszokjon erről? Nem a cigiről, mert az reménytelen, hanem arról, hogy mellettem?
Mennyi idős vagy?
A passzív dohányzás még ártalmasabb, mintha szívnád.
menj arréb és kérd meg, hogy nyisson ablakot, ha nagykorú vagy keress munkát (tudom h nehéz) és költözz el.
én is dohányzom de kint a teraszon mert a szüleim nem cigiznek és zavarja őket a füst
Ha 22 vagy, akkor nem kell eltűrnöd azt, hogy anyukád úgy bánjon veled, mint egy idiótával vagy egy kétévessel. És ez nem igaz, hogy amíg vele laksz, addig az ő szava az úr, csak akkor, ha semmit nem adsz be a háztartási pénzbe (azaz ő tart el).
Nos, amikor leül melléd és kattan az öngyújtó, akkor vagy otthagyod azonnal és átmégy egy másik szobába, vagy pedig kiveszed a kezéből az égő bagót, bedobod a WC-kagylóba és lehúzod a WC-t. Ha ezért ordítozik, akkor visszaordítasz. Ha kezet merészel emelni rád, akkor vagy feljelented, vagy visszaadod neki, ott, azonnal - felnőtt ember vagy, nem kiskorú, meg kell tudnod magad védeni egy másik felnőttől, még ha az az anyád is.
Húzd meg a saját határaidat és nagyon keményen tartsd magad ehhez. De legjobb volna elköltözni. Ne keress kifogásokat, hanem menj el.
Ps: ha ti tényleg fontosak volnátok egymásnak, akkor nem volna köztetek ez az ocsmány háborúzás. Anyád rádtelepszik, elveszi előled még a tiszta levegőt is, ronda dolgokat vág a fejedhez, te pedig abban reménykedsz, hogy végre valamikkor szeretni fog?
Jó reggelt...! Fel kéne már ébredni és fel is kéne nőni lassan, nemde? Vagy pedig ne panaszkodj és csak tűrj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!