Anya bent cigizik, közvetlen mellettem. Mit tegyek, hogy végre leszokjon erről? Nem a cigiről, mert az reménytelen, hanem arról, hogy mellettem?
A párom is bent cigizik. De csinált egy elszívót. Vastag műanyag csőből és egy ventilátor van benne. (elmozdítható és ha nem használja úgy néz ki mit ha egy oszlop lenne a sarokban.
Nagyon jól működik a dolog. + hetente 3x a száraz megmarad kenyeret feláztatom ecettel és minden helyiségbe berakom.
Nálunk nincs cigiszag! (a nemdohányzó vendégek sem érzik)
A ruháján viszont érezni!
Az elszívó helyett egyszerűbb megoldás, ha egy gyertyát meggyújtasz, az magába szívja a füstöt.
A dolog másik része: Szerezz be egy gázálarcot, és valahányszor édesanyád melléd ül, tüntetőleg vedd fel. Mindenképp valami hatásos dologgal lépd át az ingerküszöbét. Lassú víz partot mos, előbb-utóbb lesz eredménye.
Egyébként a legtöbb családban kimennek az erkélyre, ajtó elé(ki hol lakik) dohányozni, hogy legalább a szeretteiket ne mérgezzék. Nem is szólva arról, hogy beszívja függöny, ruha minden a szagot.
Én is cigiztem sokáig, tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!