Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya bent cigizik, közvetlen...

Anya bent cigizik, közvetlen mellettem. Mit tegyek, hogy végre leszokjon erről? Nem a cigiről, mert az reménytelen, hanem arról, hogy mellettem?

Figyelt kérdés
Ha tévézek, odajön leül mellém, és az istennek nem hajlandó elmenni, nemhogy ki menni de még a folyosóra sem, ezért nekem kell kimennem. Nagyon idegesít mert utálom a füstöt. Tudom amíg otthon élek addig az van amit ő mondd, de ez már túl lép határokat szerintem. Szeretek otthon lakni nem költöznék el, de ezt így neml ehet elviselni. Ha rászólok, van amikor mérgesen, csúnyán, akkor csak kiabál. De engem az ideg meg tudna.... amikor már kattan az öngyújtó. De naponta 1-1,5 csomag cigi elfogy. Néha ha bejövök a lakásba érzem, hogy büdös van. Hiába szellőztetek. Ha olyat mondok neki, hogy például, nem e zavarja, hogy tüdőrákban fogok meghalni, annyit mond, hogy nem leszarom? vagy hülye vagyok, vagy hasonlók. Szóval nem igazán érdekli. Pedig gyerekkoromban sok bajom volt emiatt. Nincs olyan jó kapcsolatunk, de szeretjük egymást, sokat veszekszünk, de fontosak vagyunk egymásnak. Ez igazából még egy kisebb rossz... de egészségileg ez zavar..
2013. dec. 1. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A párom is bent cigizik. De csinált egy elszívót. Vastag műanyag csőből és egy ventilátor van benne. (elmozdítható és ha nem használja úgy néz ki mit ha egy oszlop lenne a sarokban.

Nagyon jól működik a dolog. + hetente 3x a száraz megmarad kenyeret feláztatom ecettel és minden helyiségbe berakom.

Nálunk nincs cigiszag! (a nemdohányzó vendégek sem érzik)

A ruháján viszont érezni!

2013. dec. 1. 19:47
 12/16 mantis religiosa ***** válasza:
32%

Az elszívó helyett egyszerűbb megoldás, ha egy gyertyát meggyújtasz, az magába szívja a füstöt.

A dolog másik része: Szerezz be egy gázálarcot, és valahányszor édesanyád melléd ül, tüntetőleg vedd fel. Mindenképp valami hatásos dologgal lépd át az ingerküszöbét. Lassú víz partot mos, előbb-utóbb lesz eredménye.

2013. dec. 1. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
Biztos nem ezt akarod hallani, de úgy tűnik nem sokat jelentesz anyádnak.
2013. dec. 1. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként a legtöbb családban kimennek az erkélyre, ajtó elé(ki hol lakik) dohányozni, hogy legalább a szeretteiket ne mérgezzék. Nem is szólva arról, hogy beszívja függöny, ruha minden a szagot.

Én is cigiztem sokáig, tudom milyen.

2013. dec. 1. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kéne keresned egy filmet vagy egy videót arról,hogy mi történik a dohányzó emberekkel és azokkal,akik a környezetében élnek.Talán ez hatna rá.Sok sikert!
2013. dec. 1. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Mosolyogva meggyújtanám a lehető legbüdösebb füstölőt, amikor rágyújt mellettem. Egy-kettő annyira undorítóan rossz, hogy szerintem egy láncdohányost is ki lehet vele kergetni a szobából.
2013. dec. 2. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!