Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő házasságban, otthon mi a feladata\dolga a feleségnek és mi a férjnek?
"#17-es, egy emberi hang szintjére emelkedj fel és ne sértegess másokat, mert nem otthon vagy!"
De itthon vagyok :D
Megjegyzem, ha nem kezdtetek volna kötözködni, akkor nem válaszoltam volna úgy ahogy.
És mielőtt belekötnél, azért vagyok itthon, mert ma szabadnapom van.
#17, azért mert te magadra veszel minden sértést, ami ér, attól más nem ilyen. Ha te sértegetsz másokat, akkor azok is felfogják, akiknek nem szól. Ezt hívják EQ-nak.
"szépen kiemelte néhány neandervölgyi" - Mi ez, ha nem inzultáció?
"le kellett volna süllyedjek egy brokkoli szintjére," - Ezt is csupa kedvességből mondtad, "biztos édesanyádtól hallottad".
"a rühes fáddal" - Egy fa nem is lehet rühes, az csak állatokra, illetve indulat kifejezésre szokták használni, vajon itt melyik volt?
"kilincset ha sz@r." - aha, ez is csupa szofisztikát, kedves szófordulat.
Szóval ha valóban igaz, amit utoljára írtál, akkor miért kellettek ezek a teljesen felesleges, indulatkeltő szavak? Talán azért, mert indulattal írtad? Ezt nehéz tagadni. Hiába próbálod magyarázni.
#27:
A gond, hogy bár lehet, emberre értette, amit írt, de több emberről szólt, mert általánosított, és mindenkire ezt a véleményt hangoztatta, akiknél a nők végeznek olyan munkát, amiket egy réteg "férfi munkának" hívnak.
Vajon nehéz megvalósítani, ha egy válasszal van baja, akkor arra ír választ jelezve, hogy kinek szól?
De ha neki ez az indulatos, jelzőkkel telített stílusa a megoldás olyan dolgok intézésére, amit tiszta szavakkal nem képes megválaszolni, csak csinálja, de meg fogják szólni. :)
Emellett teljesen egyértelmű, hogy vannak, akik nem fogták fel, mi a házi munka.
Magamra vettem, mert nekem szólt. Én azt írtam "néhány neandervölgyi" és te magadra vetted. Miért az én hibám, ha te így tettél? Én persze, hogy magamra veszem, ha nekem szól, de te miért???
Amúgy csak azt írtam, "nem voltam alpári", nem azt, hogy nem inzultáltam, meg kedves voltam. Van különbség. Nem voltam alpári, mert minden szavam komolyan gondolt, válogatott sértés volt. Most nem azért, de engem sértegetett itt valaki, én megvédtem magam, többesszámot használva, mert két komment is érkezett, eléggé kötekedő stílusban, utána te, aki addig nem is írt, elkezdtél velem veszekedni. Olvasd el az elejétől az egészet, beleképzelve magad az én helyzetembe és úgy papolj EQ-ról.
Baromira nem ismersz, de már úgy állítasz be, mintha én lennék a gonosz.
Mit veszekszel velem? Neked közöd nem volt az alap vitához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!