Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő házasságban, otthon mi a feladata\dolga a feleségnek és mi a férjnek?
Fenntartani a.házasságot, megbeszélni a napi teendők sorát. Beosztani a feladatokat.
Legfontosabb a.kommunikáció!
Mindenki amit szeret csinálni, vagy ért hozzá, vagy adottságilag jobban testhez áll, a nemszeretem házimunkát felosztani.
Nincs olyan, hogy női vagy férfi munka.
"Nincs olyan, hogy női vagy férfi munka."
Akkor holnap jöhetnél méteres fát pakolni, az asszonynak valahogy nincs kedve.
Cserébe szívesen elmosogatok vagy kimosok....
Méteres fát ugyan nem pakolok, de behordom a fát, ha kell fel is darabolom és befűtök a kandallóban ha éppen úgy adódik. A párom meg elmosogat, sőt a mosógépet is el tudja inditani.
A jól működő házasság szerintem pont arról szól, hogy nincs olyan, hogy az egyes munkákat kizárólag csak a férj, vagy a feleség teheti meg.
A közös munkamegosztás :)
Főzés, takarítás, ilyesmi.
Vagy mire gondolsz, Bp. közepén :)
Ha netán arra, aki nőt rabszolgának nézi, akkor menj vissza a kis faludba, Pesten ez nem divat értelmes pároknál :) Akik diplomások. Falusi, alulművelt embereknél talán a fax az úr a háznál, de csak sajnálni tudom.
"Nincs olyan, hogy női vagy férfi munka."
A feleségem más véleményen van.
Én nem akarom hogy ő betonozzon. Ő meg nem akarja, hogy én két naponta leporoljam a polcát.
Kölcsönösen szeressék és tiszteljék egymást.
Amúgy az előzőnek üzenem, hogy a Nagykörúton túl is élnek emberek. A szüleim falun élnek, apámnak 3 diplomája van, anyámnak 1. A fővárosban járva meg ugyanolyan arányban botlok tapló, bunkó, lumpenproli emberekbe mint vidéken.
"A jól működő házasság szerintem pont arról szól, hogy nincs olyan, hogy az egyes munkákat kizárólag csak a férj, vagy a feleség teheti meg."
És a szeretet, a tisztelet, az elköteleződés, az empátia, kommunikáció semmit sem számítanak? Szóval ha csalják meg testi-lelki terrorban tartják egymást, de "nincs olyan, hogy az egyes munkákat kizárólag csak a férj, vagy a feleség teheti meg" akkor teljesen rendbe van a házasságuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!