Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?

Figyelt kérdés
Az év végi céges buliban az alkohol hatására elvesztettem egy kicsit a fejemet. Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz. És hát minden olyan gyorsan történt. Én nem tehetek róla. Az egyik irodában megtörtént. De én a férjemet szeretem. Nem is tudom hogy tehettem ilyent. Most bűntudatom van. Szerintem a férjem is látja rajtam. Mondjam el neki, vagy ne beszéljek róla?

2015. jan. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
69%
Én nem szentesítek semmit. De ha tudod, hogy beledugod a kis buta p**söd a tűzbe és fáj, akkor nem dugod bele a buta p**söd. Ha tudod, hogy nem bírod a piát és szétrakod mindenkinek, akkor nem iszod le magad. Egyébként meg ne dob el EGYELŐRE(!) az agyad. Lehet még jól jön.
2015. jan. 4. 18:47
 52/72 anonim ***** válasza:
51: jól fogalmaztál, ha tudod. De valszeg aki nem iszik minden egyes alkalommal, ha épp szórakozni megy el, vagy akár egy céges buliba, az egyáltalán nem tudja előre, hogy vajon két pohár bortól fejre áll-e vagy se, max. ha csak kipróbálja. Tudod nem mindenki szokott bulizni se eljárni éjjel-nappal, hogy tudja magáról mennyit is bír el pia terén.
2015. jan. 4. 18:53
 53/72 anonim ***** válasza:
68%
Tehát, akkor megint ott tartunk, hogy ha nem tudom hol a határ, következmények nélkül bármit tehetek.
2015. jan. 4. 18:55
 54/72 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ott tartunk, hogy ítélkezni a másik felett ezerrel tök buli.
2015. jan. 4. 18:56
 55/72 anonim ***** válasza:
71%
Ott maximum te tartasz. Én arról beszélek, hogy a pia nem mentség. Mindennek van következménye.
2015. jan. 4. 19:10
 56/72 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat,de szerintem ne mond el.Neked kell elszámolnod a lelkiismereteddel és elgondolkodnod,hogy miért is engedtél a kísértésnek.

Egyébként, igen is tehetsz róla,véletlenül nem lehet lefeküdni senkivel.

2015. jan. 4. 19:51
 57/72 anonim ***** válasza:
81%

Nemrég megkerestem és belinkeltem, hogy a törvény is súlyosbító körülménynek tartja, ha ittasan ölsz, okozol balesetet, stb.

Aki tudja, hogy ilyen lesz, az ne igyon. A pia nem magyarázat vagy mentség.

2015. jan. 4. 19:55
 58/72 anonim ***** válasza:
44%

Ha a ferjed olyan akivel ezt meg lehet beszelni es mondjuk erzed es tudod h nem hagyna el, akkor mondd el neki, viszont ha biztosan tudod h elhagyna akkor ne mondd el neki, mert semmi ertelme szetrobbantani az amugy jol mukodo hazassagodat.

Szoval ezt vegulis csak te tudod:-)))

2015. jan. 4. 20:02
 59/72 anonim ***** válasza:
32%

Először is az, hogy nem megyünk céges buliba egyedül.. Vannak bulik ahova meghívják a feleséget, gyerekeket is, nálunk a karácsonyi buli tipikusan olyan ahova nem.

Kaja, pia, tánc, karaoké és az egyetlen szabály, hogy nincsen fényképező.

Szerintem ez jól is van így. Persze ez nem felhatalmazás a megcsalásra, csak szimplán kirúgunk a hámból.

Az pedig hogy te nem tehetsz róla. Mert ki tehet róla kis szivem, ha nem te?

Nos, ha azt akarnám, hogy boldogan éljünk tovább, én meg szánom bánom, de vele szeretnék maradni, mert őt szeretem, akkor nem mondanám el. Elszámolnék a lelkiismeretemmel, de neki nem okoznék feleslegesen fájdalmat.

2015. jan. 4. 20:27
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
59: nem is értem ezeket a válaszokat, hogy nem okoznék neki fájdalmat. A tettével már így is úgy is okozott, ezt még tetézni hazugsággal is egy életen át? Normálisak vagytok ti? Ja, az lehet, h a férjnek fájna, de hagy döntse már ő el, hogy együtt akar-e maradni vele és megakarja-e oldani a dolgokat, vagy se. Ilyenkor akik ezeket a válaszokat adják el is hiszik maguk felé is, h ez totál korrekt és csak a férjet védik? Nem hiszem el, ami itt zajlik.
2015. jan. 4. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!