Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?
Nem olvastam a válaszokat,de szerintem ne mond el.Neked kell elszámolnod a lelkiismereteddel és elgondolkodnod,hogy miért is engedtél a kísértésnek.
Egyébként, igen is tehetsz róla,véletlenül nem lehet lefeküdni senkivel.
Nemrég megkerestem és belinkeltem, hogy a törvény is súlyosbító körülménynek tartja, ha ittasan ölsz, okozol balesetet, stb.
Aki tudja, hogy ilyen lesz, az ne igyon. A pia nem magyarázat vagy mentség.
Ha a ferjed olyan akivel ezt meg lehet beszelni es mondjuk erzed es tudod h nem hagyna el, akkor mondd el neki, viszont ha biztosan tudod h elhagyna akkor ne mondd el neki, mert semmi ertelme szetrobbantani az amugy jol mukodo hazassagodat.
Szoval ezt vegulis csak te tudod:-)))
Először is az, hogy nem megyünk céges buliba egyedül.. Vannak bulik ahova meghívják a feleséget, gyerekeket is, nálunk a karácsonyi buli tipikusan olyan ahova nem.
Kaja, pia, tánc, karaoké és az egyetlen szabály, hogy nincsen fényképező.
Szerintem ez jól is van így. Persze ez nem felhatalmazás a megcsalásra, csak szimplán kirúgunk a hámból.
Az pedig hogy te nem tehetsz róla. Mert ki tehet róla kis szivem, ha nem te?
Nos, ha azt akarnám, hogy boldogan éljünk tovább, én meg szánom bánom, de vele szeretnék maradni, mert őt szeretem, akkor nem mondanám el. Elszámolnék a lelkiismeretemmel, de neki nem okoznék feleslegesen fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!