Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?

Figyelt kérdés
Az év végi céges buliban az alkohol hatására elvesztettem egy kicsit a fejemet. Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz. És hát minden olyan gyorsan történt. Én nem tehetek róla. Az egyik irodában megtörtént. De én a férjemet szeretem. Nem is tudom hogy tehettem ilyent. Most bűntudatom van. Szerintem a férjem is látja rajtam. Mondjam el neki, vagy ne beszéljek róla?

2015. jan. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
81%
Mi az, hogy nem te tehetsz róla? Akkor ki tehet róla? Kényszerített valaki vagy mi?
2015. jan. 4. 17:41
 32/72 anonim ***** válasza:
6%
Szegény férjed - Hát mélyen hallgatnék komolyan
2015. jan. 4. 17:47
 33/72 anonim ***** válasza:
68%

Mond el neki, legfeljebb elváltok. Te csináltad magadnak a bajt.

Az pedig, hogy az alkohol hatása miatt csináltad az nem indok. Nekem is volt már olyan, hogy a párom nélkül mentem szórakozni, ittam is rendesen, részeg voltam, de amikor valaki leakart smárolni szájon vágtam. Mert hiába voltam nagyon berúgva, tudtam mit jelent az, hogy hűségesnek maradni.

2015. jan. 4. 17:47
 34/72 anonim ***** válasza:
80%

De miért vesztetted el a fejed?

A másik muki tetszett? Ha valóban szeretnéd a férjed, nem tettél volna ilyet

2015. jan. 4. 17:48
 35/72 anonim ***** válasza:
29%
Ne mondd el. De tobbet ne forduljon elo. Ha mas mondana el esetleg a cegtol a ferjednek, akkor tagadni, tagadni, tagadni.
2015. jan. 4. 17:52
 36/72 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem se mondd el ha egyszeri eset. Csak őt tennéd tönkre vele. De többet ilyet ne csinálj.
2015. jan. 4. 17:55
 37/72 anonim ***** válasza:
62%

Amugy... Kerdezo.

Megkaphatom a telefonszamodat?

Es, milyen alkoholt szeretsz?

Csak ha tudod, nah.. ha veletlenul kene valami.

Van itthon elegge sok pia, szoval olcsonak tunik az eset.

2015. jan. 4. 17:56
 38/72 anonim ***** válasza:
86%

Ultrafeminista vagyok, és kiakasztanak a válaszok.

Mi az, hogy ne mondja el a férjének? Joga van tudni róla. Igenis tehet róla. Senkit nem érdekel, mennyit ivott, nem enyhítő körülmény.

El kell mondanod neki, mert jogában áll dönteni, hogy a tetteid ismeretében veled akar-e maradni a továbbiakban.

2015. jan. 4. 17:57
 39/72 anonim ***** válasza:
27%
33: akkor, ha tudtad nem voltál nagyon berúgva. Ne ámítsd magad, max részegebb voltál a kelleténél, de nem voltál nagyon berúgva. A kettő között nagy kül van, de hogy itt ennyien ne tudják, hogy a valóban részegség mit válthat ki emberekből..., ez igen meglepő.
2015. jan. 4. 17:58
 40/72 anonim ***** válasza:
Még messze van április elseje :)
2015. jan. 4. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!