Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?

Figyelt kérdés
Az év végi céges buliban az alkohol hatására elvesztettem egy kicsit a fejemet. Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz. És hát minden olyan gyorsan történt. Én nem tehetek róla. Az egyik irodában megtörtént. De én a férjemet szeretem. Nem is tudom hogy tehettem ilyent. Most bűntudatom van. Szerintem a férjem is látja rajtam. Mondjam el neki, vagy ne beszéljek róla?

2015. jan. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez valami undorító.

Ès még van pofád azt mondani, hogy nem a te hibád volt.

Ott kezdődik a dolog, hogy ha van férjed, akkor miért hagytad, hogy "közelebb kerüljetek".

A te hibád csak igazán, mert nem ráztad le.

Egyébként ritka gusztustalan ha egy nő annyira lerèszegedik, hogy bármire kapható.

Ez a részeg voltam is egy gyakori kifogás. De a gond ott van, hogy ihatok akármennyit, ha szeretek valakit, akkor azt részegen is szeretni fogom és nem csalom meg.

Szerintem mondd el neki, pakolj össze és menj oda, ahová gondolom. Nagyon sajnálom a férjed.

2015. jan. 4. 17:23
 22/72 anonim ***** válasza:
98%

17... elarulok egy hatalmas titkot.

Nem minden pasi lep felre.

Van egy olyan kepessege az emberi fajnak, hogy "_onkontrol_". Ez segit abban, hogy nem dugjunk meg minden szembejovo nonemu egyedet, es kezdemenyezzunk fizikai harcot minden himnemu egyeddel.

2015. jan. 4. 17:24
 23/72 anonim ***** válasza:
14%
21: te úgy fest az ítélkezéshez értesz nagyon, de a részegséghez nagyon nem. Emiatt, hogy ilyet lemertél írni, hogyha szeretek vkit azt részegen is szeretni fogom marhára nem lehet téged komolyan venni. Ha majd egyszer valóban részeg leszel, akkor tudni fogod mit miért írtam itt.
2015. jan. 4. 17:25
 24/72 anonim ***** válasza:
93%
22: no igen, és pont ezt az önkontrollt kéne az ivászatra is alkalmazni. :)
2015. jan. 4. 17:26
 25/72 anonim ***** válasza:
79%
Mondd el neki. Ha nem teszed, akkor azt a kis esélyt is elveszíted arra, hogy együtt maradtok. Így legalább az őszinteség erénye megmarad. Innentől kezdve az ő döntése, hogy veled marad-e a továbbikban.
2015. jan. 4. 17:29
 26/72 anonim ***** válasza:
97%

23... igazad van.

De.

Ki a fene kenyszeritette a kerdezot, hogy "igazan reszeg legyen"?

Itt nem 13 eves fiatal lanyrol beszelunk, aki nincs tisztaban azzal, hogy mennyit bir a szervezete, mik a jelei annak, hogy a kovetkezo mar atlepi a hatart... henem felnott norol.

Akinek azert illik ismeri a "mennyi fer bele" dolgot, kulonosen egy ceges bulin. Ahol ha elvesziti a kontrollt, akkor megdugatja magat, vagy a fonoke kepebe mondja, hogy amugy szerinte egy tetves smucig fereg. Az sem kevesbe rizokos.

2015. jan. 4. 17:30
 27/72 anonim ***** válasza:
95%

Ismerek olyan nőt(25 éves),aki félrelépett(3 alkalomról tudok),és ebből kettőt varázslatos módon megúszott,a 3.kiderült,mert a pasi észrevette őket(a sztori hosszú).Ebből a történetből a fontos az,hogy tulajdonképpen erről a nőről soha a büdös életbe nem gondolnád,hogy megcsalja azt,akivel 5 éve együtt van,de megtette többször is,a gyerek csak 1 alkalomról tud,amikor lebuktak.Senki nem árulta el a kollégák közül,hogy megcsalta a csaj a csávót.A csávó fogta magát,és megbocsájtott a csajnak,de nagyon bezárja,és nincs élete a csajnak,szóval ez is rossz.Előtte is és a megcsalás után is ugyanannyira(nagyon durva szinten) betegesen féltékeny a csávó,és kapcsolatfüggő.A csaj nem akar hazajönni a faluba a városból,ami érthető,mert a szülők szinte rajta élősködnek a már felnőtt "gyerekeiken".Tehát a csaj menekülés miatt ebbe a helyzetbe ragadt,holott tovább akart lépni.

Ugyanazt hazudta magának,hogy még szereti a csávót.Szeretni lehet,de szerelmesnek már nem szerelmes,és elmondta,hogy a csávó kicsit már rosszabb a szexbe(a csajnak a libidója is jóval nagyobb).

Ez nem az én esetem volt,de mint barátnő,tudtam róla.

Kettőn múlik egy kapcsolat,a harmadik csak ráadás.Megcsalni valakit divat lett,szinte természetesnek tűnik,pedig amúgy nem kéne természetesnek venni.

2015. jan. 4. 17:32
 28/72 anonim ***** válasza:
46%
Ne mondd el... egyedül szórakoztál, egyedül viseld a bűntudatot is, ne hárísd másra.
2015. jan. 4. 17:34
 29/72 anonim ***** válasza:
43%

Nem vagyok híve a hazugságnak, de cipeld egyedűl ezt a terhet. Ha elmondod, könnyebb lesz a lelked, de az övé nem.

Esetleg megbocsájtást nyersz, de összetöröd a másik lelkét, ráakasztod a Te vétkedet, szenvedjen ő is.

Alkohol nem mentség, inkább súlyosbító körülmény.

Nem tehetsz róla? Dehogynem!!

2015. jan. 4. 17:37
 30/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon tanulságosak. Igaz vannak olyanok is, amelyek inkább megdöbbentőek. De szerencsére nem vagyunk egyformák. Még egyszer köszönöm.
2015. jan. 4. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!