Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?

Figyelt kérdés
Az év végi céges buliban az alkohol hatására elvesztettem egy kicsit a fejemet. Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz. És hát minden olyan gyorsan történt. Én nem tehetek róla. Az egyik irodában megtörtént. De én a férjemet szeretem. Nem is tudom hogy tehettem ilyent. Most bűntudatom van. Szerintem a férjem is látja rajtam. Mondjam el neki, vagy ne beszéljek róla?

2015. jan. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
15%
Ne mondd el!!! Fölösleges vitát gerjesztenél és úgysem értené meg!!! Én sem mondtam meg, azóta sem tudja a nejem.Ha csak egyszeri,akkor nem is számít megcsalásnak.
2015. jan. 4. 17:05
 12/72 anonim ***** válasza:
66%
Mi történt az irodában? Tönkretettétek a fénymásolot?
2015. jan. 4. 17:07
 13/72 anonim ***** válasza:
87%

"Ha csak egyszeri,akkor nem is számít megcsalásnak."

Akkor gondolom azt sem vennéd rossz néven, ha egyszer 10 benga feka seggbe dugna. Hiszen egyszeri alkalom nem számít.

2015. jan. 4. 17:08
 14/72 anonim ***** válasza:
99%
Azon gondolkodok, hogy milyen ceges buli mar az, ahol felnott emberek annyir isznak, hogy elveszitik az onkontroljukat? :/
2015. jan. 4. 17:12
 15/72 anonim ***** válasza:
77%
Mondd el, jobb ha tőled tudja meg, mint a kollégádtól. Előbb-utóbb minden kiderül.
2015. jan. 4. 17:15
 16/72 anonim ***** válasza:
83%

Hát, ha számodra fontos az őszinteség és tényleg szereted, és nem szeretnéd eltitkolni előtte, mert ennél többet érdemel, akkor mondd el. De ezzel valószínűleg elveszíted őt.

Ha meg képes vagy a bűntudatodban élni és így a szemébe nézni, akkor titkold el.

Felelőtlenség volt, tehetsz róla.

Aludj rá egyet.

2015. jan. 4. 17:16
 17/72 anonim ***** válasza:
13%

Eszedbe ne jusson elmondani.

El fogod veszíteni a bizalmát és aztán őt magát is.

Semmi értelme.

Ilyenek történnek mindenkivel.

Ne mond el,hanem dolgozd fel magadban.

És az hogy megcsalod a férjed,az nem jelenti azt hogy nem szereted.

Bár nem ismerem a férjed de sanszos hogy ő is félre lép néha mint minden pasas.De ez így van rendjén.

2015. jan. 4. 17:18
 18/72 anonim ***** válasza:
96%

Mennyit kell inni ahhoz, hogy valaki kicsit elveszítse a fejét, és akaratán kívül lefeküdjön valakivel?

Nem kötözködésből írom, csak tényleg érdekel. Illik ennyire beb.szcsizni a főnök és a kollégák előtt?

Egyébként megértem, hogy bűntudatod van. Ha én lennék a helyedben elmondanám. Egyrészt nem tudnám magamban tartani, másrészt jobb, ha tőled tudja meg most, mint esetleg jóval később mástól. (esetleg a kollégától, aki később esetleg többet is szeretne). Azt biztosan nem nyelné le.

Vegyél erőt magadon, és hajrá!

2015. jan. 4. 17:18
 19/72 anonim ***** válasza:
43%
Akik azt írják, hogy ezzel elveszti a férjét miért is gondolják így? Gondolom nem most házasodtak össze. Valószínű ez egy törés mindkettőjüknek, de igazából a férjet is próbára teszi, mert ha ő is tényleg szereti a párját, akkor túl jutnak együtt közösen ezen a dolgon. Ha viszont nem mondja el, hazudik egy életen át felemésztődik a kérdező és menet közben, ha épp ez nem is, de más mindkettőjüket felemészti, pláne, hogyha ahogy írta a kérdező is a férje is érzi, hogy vmi nem stimmel. Csak őszintén lehet mindezt helyre hozni.
2015. jan. 4. 17:19
 20/72 anonim ***** válasza:
41%
Isten ments, el ne mondd! Teljesen felesleges szétrobbantani a házasságot, ha meg gyerek is van, akkor a családot. 1-1 félrelépés mindenhol és bármely időben (házasság előtt vagy után) előfordulhat. Feltehetőleg nem vagy elég érett arra, hogy kellő önkontrollal rendelkezz, nyilván okultál belőle de nem kell azért olyan komolyan venni a dolgot, hogy bűntudatod is legyen.
2015. jan. 4. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!