Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek vagy hallgassak?

Figyelt kérdés
Az év végi céges buliban az alkohol hatására elvesztettem egy kicsit a fejemet. Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz. És hát minden olyan gyorsan történt. Én nem tehetek róla. Az egyik irodában megtörtént. De én a férjemet szeretem. Nem is tudom hogy tehettem ilyent. Most bűntudatom van. Szerintem a férjem is látja rajtam. Mondjam el neki, vagy ne beszéljek róla?

2015. jan. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
0%

Ne mondd el, ha 1x eset volt, és egyébként nem ilyen vagy. Azért ne, mert munkatárs volt, ami tovább bonyolítja a helyzetet.

Nem volt szép, amit tettél, és egyedül te tehetsz róla, de új munkahelyet keresni, főleg jót is, elég nehéz. Ennyit nem ér meg a dolog.

2015. jan. 4. 18:03
 42/72 anonim ***** válasza:
39. Mivel nem iszom rendszeresen, maximum szilveszterkor, így egy átbulizott éjszaka, ahol több üveg sör, vodka, esetleg bor is lemegy az ember torkán, másnap pedig úgy ébredek fel, hogy azt sem tudom mivel vágjam le a fejem annyira fáj, hát igazad van még csak kicsit sem voltam részeg...
2015. jan. 4. 18:04
 43/72 anonim ***** válasza:
80%
Aki nem bírja a piát,minek iszik?! Ezt nem lehet az alkoholra fogni,ne fogjunk mindent rá
2015. jan. 4. 18:05
 44/72 anonim ***** válasza:
79%

kérdező: én a helyedben elmondanám, mert ki fog derülni, ha nem most, akkor évek múlva. de egyszer ha ugyanúgy gyötör a lelkiismeret, és esetleg félálomban elkottyintod neki akkor mi lesz?

jobb minél hamarabb tisztázni ezt.

én ismerek olyat családon belül, ahol az egyik fél megcsalta a másikat. azóta eltelt több mint 20 év és továbbra is együtt vannak, túl tudott rajta jutni a másik fél.

az is benne van a pakliban, hogy elhagy emiatt a férjed.

én úgy gondolom, hogy korábban is tetszett neked az a férfi, csak józan gondolkodás mellett nem léptél semmit.

aki a részegségről kezdett vitázni, annak üzenem, hogy nekem egyszer 17 éves koromban alkohol mérgezésem lett, egy buli alkalmával. és azt tényleg nagyon durva volt, nincs meg az összes emlékképem. de az igen, hogy miután megittam az összes piát, de még nem hánytam, odajött hozzám egy gyerek le akart smárolni de elküldtem. hiába nem nagyon voltam már tudatomnál, a tudatalattim vagy hogy mondjam cselekedett helyettem.

de az már a másik dolog, hogy a kérdező valószínüleg közel sem volt a mérgezés határán, hanem csak a fejébe szállt és jó ötletnek tűnt kufircolni egy másik pasival.

hát én nem gondolom enyhítő körülménynek a piát. először is saját maga itta, nem erőltette senki. meg normális ember még egy csók után észhez tért volna, hogy neki férje van , aki otthon várja.

ez olyan, mint amikor egy kamasz be van rúgva, és meglátja a szüleit. hirtelen kicsit megembereli magát, észhez tér egy rövid időre.

a csók lett volna az a pont, ahol észhez térhettél volna.

én annyit még meg tudnék bocsátani, ha részegen történt.

de a szex már igenis megcsalás, 1 alkalom is.

mondd el neki!!

2015. jan. 4. 18:14
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik kollégámmal közelebb kerültünk egymáshoz"

Holnap munkanap!

Ismét a "közelebb kerültök egymáshoz"...

2015. jan. 4. 18:14
 46/72 anonim ***** válasza:
szerintem csak csendben lépj le
2015. jan. 4. 18:26
 47/72 anonim ***** válasza:
92%

Huh, belegondoltam mindkét fél helyzetébe, hát nagyon remélem, hogy nálunk sosem következik be!

Egyrészről nem értem, hogyan lehet annyira berúgni, hogy eszébe se jusson az illetőnek a saját társa, akit szeret. Oké, sokat iszik és jó kedve van és persze ilyenkor mindenki megszépül, de ezért az az ötlet, hogy egy kollégával dugás céljából elvonuljon egy irodába, valószínűleg nem egy pillanat alatt pattant ki az agyából, tehát valószínűleg lett volna idő átgondolni a következményeket.

Másrészről, ha belegondolok, hogy egyszer ezzel állítana haza a párom, akkor tuti, hogy többé nem tudnék megbízni benne. Hiszen ha egyszer megtörtént, akkor bármikor elveszítheti újra a fejét! Ezzel együtt tudni akarnám, ha ilyen történne, még ha ez a kapcsolatunk végét jelenti is.

És ugyanígy tiszteletben tartanám azt is, hogy ha ő nem tudna megbízni bennem.

Vállalnunk kell a tetteink következményeit, még ha nehezek és fájdalmasak is.

2015. jan. 4. 18:29
 48/72 anonim ***** válasza:
0%
43: nem az alkoholra van fogva, de az emberek legyenek már tisztában az alkohol okozta károkkal, ha csak a válaszadók többsége nem tini. Elveszi a pia az ember eszét, és ember függő, h kinek mennyi mennyiség tesz így. Ahogy a piás eltudja veszteni úgy a fejét, h verekedjen is, esetleg ne adj isten nőt üssön meg, úgy ilyen is megeshet a másik nemmel is. Semmi alkoholra kenés nincs ebben, de a többi azért már mese habbal, h tyhűű én is voltam totál részeg még is tudtam, h mit csinálok. Akkor nem volt totál részeg, és ennyi.
2015. jan. 4. 18:36
 49/72 anonim ***** válasza:
77%
Pedig ez a kis szent beszéded kimeríti az "alkoholra fogást". Tehát ha én kinyírok valakit tök részegen, akkor az sem számít, mert nem tudtam mit teszek?
2015. jan. 4. 18:40
 50/72 anonim ***** válasza:
0%
49: nem, te akarod egyenlőre a piát szentesíteni, hogy az aztán nem tesz semmit se az emberrel! Nevetséges vagy. Tudod ez olyan kb. mint amikor a dohányos akarja megmagyarázni a nem dohányosnak, hogy már pedig az nem káros az egészségre és nem okozz semmi gondot sem! :D :P Sőt, még durvább. Agyam eldobom.
2015. jan. 4. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!