Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Arab férfival kötnétek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival kötnétek házasságot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/
2014. dec. 30. 21:09
 81/91 anonim ***** válasza:
29%
az en parom is kulfoldi, nekem is allandoan beugatnak, hogy biztos a penzeer vagyok vele....Magyarokkal en csak rafaztam, tudom hogy vannak rendes emberek, nyilvan, de eleget csalodtam. Inkabb uj nyelvet tanulok.
2015. jan. 5. 22:19
 82/91 anonim ***** válasza:
24%
Azért az kiderult ebből számomra, hogy a magyarokkal tényleg nagy gáz van. Ha én azt írom, hogy nem kellene minden magyart egy kirekeszto se.ggfejnek gondolni, mert nem minden magyar ilyen, az itt huszonvalahany %-os válasz. És ez magyar emberek véleménye. No comment.
2015. jan. 6. 23:37
 83/91 anonim ***** válasza:
65%

egyik előzőre:

nekem is volt ázsiai barátom, és sohasem volt itthon semmilyen attrocitás a származása miatt.

a kérdezőnek: a muszlim kultúra nagyon eltérő, és sok rémtörténetet olvasni.

ismerek olyan irániakat, akik teljesen okésak, de én egyszerűen tartok a muszlim kultúrától, mármint attól, hogy én a része legyek.

valahogy nagyon más az élethez való hozzáállás, sokszor érthetetlen.

én eleve bele sem mentem volna olyan kapcsolatba, aminek ennyire eltérő kulturális háttere van a két fél részéről.

figyelj nagyon oda a részletekre.

2015. jan. 7. 11:09
 84/91 anonim ***** válasza:
0%
Ezmiatt jottem en is kulfoldre, annyi agyatlan hulye van abban az orszagban, hogy nem birok koztuk elni.
2015. jan. 7. 12:14
 85/91 anonim ***** válasza:
77%

12:14

A muszlim országokban,több agyatlan ember van, ugyanugy beszólnak, és tiszteletben sem tartanak,csak akkor ha már valóban kiismertek.

2015. jan. 7. 12:21
 86/91 anonim ***** válasza:
0%
Nézzetek fel az internetre. Párizs. Na, kik öltek meg épp 12 embert pár karikatúra miatt, már megint? Most erre azt fogják írni, hogy de hát az csak páááár ember. Viszont ez már a sokadik eset, mikor a "béke vallását" képviselők nem tudnak emberhez méltóan viselkedni. Innentől mosdathatjátok őket, akkor is el fogom kerülni a muszlimokat nagy ívben.
2015. jan. 7. 20:33
 87/91 anonim ***** válasza:
45%

20:33

A beteg agyu emberek,akik ki lettek ilyesmire képezve, tudod az sem mindegy!!!

2015. jan. 7. 21:28
 88/91 anonim ***** válasza:
100%

12:14

"Ezmiatt jottem en is kulfoldre, annyi agyatlan hulye van abban az orszagban, hogy nem birok koztuk elni."

Így most már, még egy "hülyével" kevesebb van itthon!!

2015. jan. 8. 16:42
 89/91 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha szereti a nyugati kultúrát nem akar hazaköltözni veled és véletlenül sem muszlim hívő.

De leginkább nem.

2015. jan. 14. 19:51
 90/91 anonim ***** válasza:
60%
Nézd meg A lányom nélkül soha című filmet, na ott iráni a pasi, hiába perzsa, tök mindegy, a bánásmód a lényeg! Semmi különbséget nem látok köztük. Ne házasodj össze vele! Csak addig lesz veled kedves, amíg el nem vesz. Utána akármit megtehet veled.
2015. jan. 14. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!