Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival kötnétek házasságot?
egyik előzőre:
nekem is volt ázsiai barátom, és sohasem volt itthon semmilyen attrocitás a származása miatt.
a kérdezőnek: a muszlim kultúra nagyon eltérő, és sok rémtörténetet olvasni.
ismerek olyan irániakat, akik teljesen okésak, de én egyszerűen tartok a muszlim kultúrától, mármint attól, hogy én a része legyek.
valahogy nagyon más az élethez való hozzáállás, sokszor érthetetlen.
én eleve bele sem mentem volna olyan kapcsolatba, aminek ennyire eltérő kulturális háttere van a két fél részéről.
figyelj nagyon oda a részletekre.
12:14
A muszlim országokban,több agyatlan ember van, ugyanugy beszólnak, és tiszteletben sem tartanak,csak akkor ha már valóban kiismertek.
20:33
A beteg agyu emberek,akik ki lettek ilyesmire képezve, tudod az sem mindegy!!!
12:14
"Ezmiatt jottem en is kulfoldre, annyi agyatlan hulye van abban az orszagban, hogy nem birok koztuk elni."
Így most már, még egy "hülyével" kevesebb van itthon!!
Csak ha szereti a nyugati kultúrát nem akar hazaköltözni veled és véletlenül sem muszlim hívő.
De leginkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!