Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Arab férfival kötnétek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival kötnétek házasságot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/
2014. dec. 30. 21:09
 51/91 anonim ***** válasza:
87%

Van egy családi ismerős, akit hasonlóan gyorsan feleségül akart venni egy arab (vagy perzsa, pár éve mesélték a sztorit és nem emlékszem melyik országot mondták pontosan) és kivinni bemutatni a családnak. Össze is házasodtak, aztán kimentek, odakint is megülték az esküvőt egy héten belül szegény lányon végig ment a férfi rokonság, mert az ifjú feleséget "be kell tanítani" és ez a férfiak előjoga, illetve mivel esetlen volt a konyhában kikötötték a kecskékhez, hogy ne "piszkítson" a házba. 3-4 hét után tudott megszökni és a magyar konzulátus segítségével hazajutni. Itthon még hónapokig rokonok bújtatták, mert megjelent a férj, hogy hazavigye a feleségét, így amíg tartott a válási procedúra (az se volt egy könnyű menet) addig szegény az utcára se mert kilépni, és utána se hosszú évekig egyedül, hátha jön a férje és "hazaviszi". Pedig a házasság előtt mondott minden szépet a hapsi, a rokonság is jóravaló fiúnak tartotta, mert itt Magyarországon, Európában nyugati elveket vallott, de amint hazakerült visszavedlett.

Szóval NE, én a helyedben nem mennék bele, főleg így, hogy nem is ismered igazán.

2014. dec. 30. 23:24
 52/91 anonim ***** válasza:
89%

1 éve ismered,alig tudsz róla valamit de feleségül akar venni és hazavinni. Ez neked nem gyanús? Miért akar minimális idő után azonnal elköteleződni és miért akar hazavinni rögtön? Miért nem jó neki Anglia?

"Tök kedves"

Elhiszem hogy szereted,de ennyire ne legyél naiv könyörgöm. Szerintem kevés sikere lenne ha elő randin közölné hogy szülni és mosogatni fogsz 40 évig..

2014. dec. 31. 00:31
 53/91 anonim ***** válasza:
66%

A származása nem érdekel, feltéve hogy európai a neveltetése és a családja sem tradícionális, pláne nem muszlim.

Mondjuk az a tradíció követő arab/perzsa/muszlim pasi sem normális, akinek pont én kellenék. :D Határozott véleményem van az élet dolgairól, pl. politika, nem érdekel az érzelmi zsarolás, határozott ateista vagyok, nem motivál a házasság (el tudom képzelni, hogy leszek házas, de ha nem, akkor sem lesz egyetlen álmatlan éjszakám sem), gyereket valószínűleg egyáltalán nem akarok, imádom rajzolni, ahol rengeteg meztelen nőt és férfit látok, imádom a tetoválásokat és magamnak is szeretnék, szeretem a fantasyt, ami szintén nem "tiszta" műfaj, imádom a disznóhúst, szeretem a kutyákat és most akarok venni egyet (elvileg a muszlimok tisztátalannak tartják őket), stb. Már ha egyetlen egy dolgot akarna megváltoztatni rajtam akármilyen férfi, akkor valószínű azonnal szakítanánk. :) Gyakorlatilag megtestesítem mindazt, ami nekik nem fér bele és ez fordítva is igaz. Változni pedig nem fogok.

Amúgy olyan helyen élek, ahol nagyon sok különböző arab él és nincs róluk jó véleményem. Egyszerűen tökéletes ellentétei annak, ahogy én az életre gondolok. De te hogy nem tudod eldönteni? Miért mennél olyan emberhez, aki semmit nem mond magáról, alig ismered, nem is éltek együtt? Én nem bíznék ennyire senkiben, legyen akárhonnan való.

2014. dec. 31. 00:32
 54/91 anonim válasza:
77%

Nem minden arab/perzsa egy állat, ahogy itt leírjátok. Én szíriai vagyok, de egyik sem igaz rám amit itt állítanak sokan! Arab nyelvű filmeket, könyvet olvasok, nashidokat hallgatok és eszembe nem jutna bántani valakit is.

Nem a származása/vallása miatt lesz valaki barom! Megtanulhatnátok végre!

Kérdező, neked azt tanácsolom, hogyha valóban nem mond magáról semmit az illető, s kételyeid vannak akkor hagyd. És valóban vigyázz ezzel a hazaviszlek bemutatlak a szüleimnek nevű trükknek, ugyanis az esetek nagy arányában ez nem fedi a valóságot. Vannak olyanok akik képesek egyszerre több személyiséget nevelni magukban! Nem ritka, hogy egy fejlett országból visszakerül egy arab, akár Iránba és teljesen megváltozik, ugyanis az ottani kultúra ezt kívánja! Nőként semmi esetre sem hagyd el európát, mégha úgyis adódik, ne menj olyan helyre ahol arab kultúra van! Elmaradott régiókban az európai nőket csak tárgynak tekintik. A legjobbakat!

2014. dec. 31. 00:49
 55/91 anonim ***** válasza:
21%

Néhány oldal után csak sikerült felfogni a hőzöngőknek, hogy Irán egy perzsa állam, és semmi köze az arabokhoz. A feminista mítoszok között a legnépszerűbb a vallás, és főként az iszlám nőelnyomóként való beállítása, persze ebbel se igaz semmi ha közelebbről megnézzük. Nézzünk egy kicsit rá Iránra például.

- Iránban általános hadközeltettség van minden 18. életévét betöltött férfire, átlagosan két év, és aki ezt nem teszi meg nem hagyhatja el az országot, nem kaphat jogosítványt, stb stb. A nők kb. 70%-os aránya az egyetemeken ennek tudatában már érhető.

- ha egy nő úgy dönt, hogy nem akar dolgozni, vagy már házas akkor egész életlében biztosítva van neki az egészségügyi biztosítási rendszer, természetesen a férfiaknak ilyen nincs.

- a nő a férje halála után havi szinten automatikusa megkapja annak legmagasabb fizetését nyugdíjként, akár dolgozott életében, akár nem. Persze fordított esetben a férfiaknak nem jár semmi.

- az elvált nőket köteles az apjuk eltartani, vagy ha az apa meghalt akkor az állam

- ha esetleg a férj a válási procedúra során valamilyen betegségben meghal, akkor egy éven belül még a feleség örököl utána

- közel két millió a gyerekmunkás Iránban ezeknek a kb. a 90%-a fiú, mint ahogy az utcán élő gyerekek 95%-a is

- a munkahelyi baleseteket 98.5%-ban a férfiak szenvedik

- a nemi erőszakok áldozatai 60%-ban férfiak

Persze ezek a tények nálunk elvannak hallgatva, de valójában a közel-keleti államokban a nemi diszkrimináció elszenvedői általában a férfiak, amíg a nők röhögcsélve szórják a férfiak pénzét divatos nyugati ruhákra, plasztikai műtétekre. Mindezt úgy, hogy nyugaton a feminista hazugsággyár olyan téves képet alakított ki, mintha a nőket naponta korbácsolnák, vagy köveznék meg a nyílt utcán.

2014. dec. 31. 01:41
 56/91 anonim ***** válasza:
64%
Nem szeretik és nem tisztelik a házi állatokat se kutyát se macskát... ez pont eleget elárul róluk...
2014. dec. 31. 02:12
 57/91 anonim ***** válasza:
68%
11%-os: link? Többnyelvű forrás? Hogyhogy még ébren vagy?
2014. dec. 31. 03:29
 58/91 anonim ***** válasza:
27%
még mindig háremhölgy akarsz lenni?!
2014. dec. 31. 05:32
 59/91 anonim ***** válasza:
33%
Magyarral és arabbal soha többé! Nem is tudom melyik sebzett meg jobban...
2014. dec. 31. 09:03
 60/91 anonim ***** válasza:
68%
biztos hogy nem!
2014. dec. 31. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!