Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival kötnétek házasságot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/2014. dec. 30. 21:09
71/91 anonim válasza:
Nézd meg a "A lányom nélkül soha" című filmet. Tanulságos.
72/91 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy ha kimegy a nő, egyből azzal kezdik, hogy mit szabad, mit nem,mobilt, papírokat elveszik. Nem ismersz senkit, nyelvet nem beszéled, mivel nő vagy, jogod nulla. Ha én rosszat akarnék valakinek, én sem mondanám meg. Nem biztos, hogy rossz ember, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy az elején mézes-mázas, aztán jön a meglepi. Te kockáztatnál? Azt nem igen lehet visszacsinálni, meg nyomokat hagy.
73/91 anonim válasza:
Továbbra sem értem, hogy mi a gondod. Ha nem akarsz vele házasodni, gyereket csinálni addig nincsen gond, jártok, elvagytok........... A többit, ha komolyabb kapcsolatot akartok, neked kell feltérképezni. Én is ismerek olyan arabot, aki Angliában nőtt fel, nem is volt még az eredeti hazájában, ők már nem veszélyesek (általában), a lényeg az, hogy ne kelljen kimenned vele arab országba, mert ott érhetnek meglepetések. Ott nincs nagykövetség ahova fordulhatnál, ha meg van, nem enged ki a család. De azért nem kell mindenkinek a "Lányom nélkül soha" című, népszerű könyvből kiindulnia. Nyilván vannak normális arabok is. Én a munkám során nem vagyok oda értük, mert alapból lenéznek, mert nő vagyok. De találkoztam teljesen normálissal is (ritka). A másik, ami fontos, nem minden arab ország egyforma, van ahol sokkal jobbak a viszonyok, mondjuk Irak, Irán szerintem nem tartozik a legjobb helyek közé. De pl. ott van Dubai, nekem sok ismerősöm él ott, (nem k.-k), ott már nem tartanak be semmilyen szabályt a nőkre vonatkozóan, egy szál bugyiban is flangálhatsz az utcán akár, egy ilyenért megköveznek egy keményebb arab országban. Szóval nézz utána a hazájának, családjának, de szerintem simán azt is megmondhatod neki, hogy te egyáltalán nem fogsz kimennni vele soha a családjához, jöjjenek ők ide, ha szeret akkor ezt is el fogja fogadni. Én alapból nem szívesen mennék egy olyan országba, ahol csak állig felöltözve közlekedhet egy nő és mondjuk nem mehet be egy étterembe, mert ez pl. teljesen megszokott némelyik arab országban.
74/91 anonim válasza:
iráni arab? :) iránban ha jól tudom perzsák élnek. és elég különböző a kettő. a hozzászólókat nem olvastam végig, de akiken átfutottam látszik, hogy még életükben nem is beszéltek külföldivel, "tájékozottságuk" csupán filmekből szedik. még mielőtt összeházasodtok menj ki egy hétre feltérképezni a családot. ne olyanoktól várd a megoldást, akik abszolut nem látnak a helyzetedbe. ha külföldivel akarsz házasodni akkor másik magyar véleménye ne is érdekeljen. ha érdekel, akkor pedig inkább messze éljetek majd, ahol mindketten külföldiek vagytok. a magyarok nem túl befogadóak..
75/91 A kérdező kommentje:
Jó, akkor iráni perzsa, mellesleg Ő mondta magára, hogy arab, nem mint ha ez olyan lényeges lenne!
2015. jan. 3. 23:39
76/91 anonim válasza:
Kérdezõ ne hallgass senkire, döntsd el,hogy te mire vágysz!Mi leirtuk a véleményünket, hiszen azt kérted.
Te ismered, nem mi!!
77/91 anonim válasza:
hát ismerek jópár perzsát és vérig sértődnek ha valaki "learabozza" őket. persze itt msot nem ez a lényeg. de tény, neked kell dönteni. bízz az ítélőképességedben. mi nem ismerjük őt, te ismered az érzéseidet, őt, és a helyzetet. de nekem pl mikor először volt perzsa párom még a koránba is beleolvastam és végighallgattam órákig tartó kiselőadásokat miért is nem arabok ők. ezzel csak azt mondom, hogy ismerd meg jobban a környezetét, tanulj és nézz utána, ne a tv-műsorok és könyvek alapján alakíts ki képet. vicc az, amit a magyarok gondolnak akár ázsiáról akár afrikáról. ha komolyan gondolod, akkor tájékozódj és bízz az érzéseidben.
78/91 anonim válasza:
Már bocs kedves utolsó, de hogy mered az összes magyart egy kalap alá venni. Főleg úgy, hogy feltehetően te is magyar vagy. Közülünk is vannak olyanok, akik teljesen befogadóak. De azért sokan arról is tudunk, hogy nem egy életbiztosítás arabbal házasodni.
79/91 anonim válasza:
hogy merem? hát, tisztában vagyok vele, hogy nem minden magyar egyforma. négy éve élek házasságban a külföldi férjemmel, magyarországon. azután, hogy napi szinten kapom a beszólásokat, mind a férjemre, mind a fiamra, azt hiszem megengedhető hogy ezt "merjem" tenni.
80/91 anonim válasza:
Érdekes. Valószínűleg mindenki azt látja, amit látni akar. Nekem is volt kínai párom. Ők sem kedvelt nepcsoport Magyarországon, mégsem szólt be senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!