Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Arab férfival kötnétek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival kötnétek házasságot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/
2014. dec. 30. 21:09
 61/91 anonim ***** válasza:
76%
Nem!
2014. dec. 31. 09:46
 62/91 anonim válasza:
76%

Kérdező, van még valami kétséged ez a baromság felől?

Amúgy szerintem SE, arabbal nem házasodunk!

2014. dec. 31. 10:00
 63/91 anonim ***** válasza:
32%

Kedves perzsa valaszolo senki se allitotta hogy minden arab ilyen de nezd csak meg hány ilyen esetről hallani.

Kepletes peldaval szerintem te se ülnel be olyan kocsibs ami szepnek es jónak tűnik de tudod hogy 10-ből 8 darab varatlanul felrobban..

2014. dec. 31. 10:01
 64/91 anonim ***** válasza:
62%
Egy nagy szart! Te se tedd!
2014. dec. 31. 12:09
 65/91 anonim ***** válasza:
81%

Mos mongya párom, hogy volt egy kolléganője, hozzáment egy arabhoz, kimentek együtt, és azóta sem tudja elérni az anyja a lányát. Ez 20-25 éve volt. Ha hozzámész én megfojtalak.

Hallgass a megérzéseidre, azok nem csapnak be. A női megérzések felülmúlhatatlanok! Isten vigyázzon rád.

2014. dec. 31. 12:14
 66/91 anonim ***** válasza:
83%
De szerelmes vagy a pasiba? És mi az, hogy komolyabbra fordult a kapcsolatotok? Az, hogy lefekszel vele egy dolog, az már más, ha össze akarsz vele házasodni. Az mondjuk jó hír, hogy legalább angol állampolgár. A családjához ne menj ki semmiképp, mert ott más törvények vannak, nem véd meg ott senki, és te is azt írod, hogy nem bízol meg benne. Mondjuk erre alapból nem jó ötlet házasodni, ha arab, ha nem.
2014. dec. 31. 12:50
 67/91 anonim ***** válasza:
83%

Ha elvonatkoztatunk tőle, h arab, perzsa vagy akármilyen, tegyük fel, h magyar

akkor sem mennék hozzá úgy, hogy nem éltünk együtt és keveset beszél magáról és a családjáról.

2014. dec. 31. 20:14
 68/91 anonim ***** válasza:
83%
Hogy fordulhat meg a fejedben, hogy a felesége legyél egy olyan alaknak akiről azt se tudod honnan és hogyan szerzett állampolgárságot? A saját biztonságod érdekében tanácsolom, hogy eszedbe se jusson ekkora butaságot csinálni...
2015. jan. 1. 06:30
 69/91 anonim válasza:
66%
kérdező,mi a véleményed ezek a sorok után?
2015. jan. 2. 00:05
 70/91 A kérdező kommentje:
Nem házasodom. Amúgy nem tudom mit kéne tennem. Mert Ő nem olyan, ahogy gondoljátok. Még senki sem volt velem ennyire udvarias és jófej mint Ő. És az anyukáját is nagyon szereti és hiányzik neki, nem úgy beszél róla mint egy tárgyról...
2015. jan. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!