Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival kötnétek házasságot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/2014. dec. 30. 21:09
12/91 A kérdező kommentje:
Arab országban nőtt fel, és nagyon tartja a szokásokat és a vallását is gyakorolja. De állítása szerint sohasem ütne meg nőt, vagy emelné egy nőre a kezét.
2014. dec. 30. 21:26
13/91 anonim válasza:
Nemhogy nem házasodnék, de szóba se állnék arabbal. Ez van, lenézik a nőket és nekem erre nincs szükségem. Persze biztos vannak kivételek valahol.
14/91 anonim válasza:
Érdekes, hogy minden férfi ezt mondja, még az is, aki veri a nőket.
15/91 anonim válasza:
Állítása szerint... amíg el nem vesz. Hallgass a válaszolókra, és hanyagold!
16/91 anonim válasza:
Honnan való,mert az sem mindegy.
Találkoztál már vele,vagy csak az internetrõl ismered?
Tudtok beszélni egy nyelven ?Ezt ugy értem,hogy te jól beszélsz franciául,vagy angolul?
Tanult ember, vagy keresi aki elviszi Európába?
Nem kell az arabokat igy leirni,mint egyes válaszolók,mert óriási különbség van közöttük.
18/91 A kérdező kommentje:
Iráni, pontosabban Teherán városból jött és egy egyetemen tanulunk, tehát napi szinten találkozom vele. Angolul kommunikálunk. Tanult ember és nagyon értelmes. Csak néha tele vagyok kétségekkel, és nem érzem magam biztonságban mellette.
2014. dec. 30. 21:31
20/91 anonim válasza:
Ha nem érzed biztonságban magad mellette, akkor felejtős. Ez sokat elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!