Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Arab férfival kötnétek házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival kötnétek házasságot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy udvarol nekem már jó ideje. És komolyabbra fordult a kapcsolatunk. Csak nagyon tartok, mert sokan sok félét mondanak, hogy házasság után megváltoznak. Ha elvisz a saját országában ahol született teljesen kifordul magából. Szerintetek? :/
2014. dec. 30. 21:09
 41/91 A kérdező kommentje:
Kint él Angliában és ott is tanul, ahogy én is! Egy éve ismerem, keveset beszél magáról és a családjáról, mindent szó szerint ki kell belőle húzni. Nem tudom miért akar kivinni, azt mondta nekem, hogy be akar mutatni a családjának. Az angol állampolgárság nem tudom honnan van neki.
2014. dec. 30. 22:37
 42/91 anonim ***** válasza:
84%
Biztos nem, az országába meg pláne nem mennék.
2014. dec. 30. 22:45
 43/91 anonim ***** válasza:
31%
Soha! Se arabbal, se törökkel, se afrikai négerrel.
 44/91 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
 45/91 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezõ, ismered az irániak kulturáját?

Ha igen a döntés a kzedben van, mert én nem mennék oda,még látogatóba sem.Fõleg igy,hogy csak egy éve ismerem, és keveset beszél önmagáról.

2014. dec. 30. 23:07
 46/91 anonim ***** válasza:
100%

"Az angol állampolgárság nem tudom honnan van neki."

Lehet, hogy az előző felesége angol volt.

(Vagy hamis az állampolgársága.)

2014. dec. 30. 23:09
 47/91 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ne érezd magad különlegesnek , amiért udvarol neked. Nekem, és a barátnőimnek is állandóan udvarol valami arab.náluk az a menő, akinek európai barátnője van

nem akarok papolni neked, de teljesen más kultúra , vallás, felfogás van köztetek. ha még nem vagy fülig szerelmes, ne menj ebbe bele.

nagyon sok barátnőm/csoporttársam járt így, végül mindig szakatítottak, nem gyakran meg is verte őket, az imádott férfi.

jól vigyázz

2014. dec. 30. 23:13
 48/91 anonim ***** válasza:
93%

23:09

Az is lehet,hogy régóta kint él Angliában és megkaphatja automatikusan az állampolgárságot.

2014. dec. 30. 23:15
 49/91 anonim ***** válasza:
38%

ja, és kimenni hozzá egyenesen öngyilkos.

majd elad egy tevéért prostinak, és nézheted magad.

KI NE MENJ hozzá

majd ha pár év múlva is együtt lesztek, akkor.

főleg amíg kb alig tudsz róla valamit.eszedbe ne jusson elmenni. nem beszéled a nyelvüket, azt tesznek majd amit ők akarnak, lehet többet haza sem jöhetsz.

nem akarok pesszimista lenni, de a leírtak alapján alig ismered.

2014. dec. 30. 23:15
 50/91 anonim ***** válasza:
63%

Pont most olvastam egy nő igaz történetét,amit éppen az ilyen esetek miatt íratott meg.Szerintem érdemes elolvasni,megdöbbentő,hogy alakul át egy szelíd,majdhogynem szégyellős férfi vadállattá,amint saját "mezőre" lép.

STB Könyvkiadó,Sarah Harris: Hercegasszony voltam Teheránban.

2014. dec. 30. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!