Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan akadt ki a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm. A férje mindig mondja neki,hogy adjon magàra kicsit jobban. Emiatt folyton vitáznak a férje egyszer meg is csalta és mondta neki,hogy azért,mertt nem érezte jó nőnek. A pénz meglenne rá de inkább cigit vesz belőle. A keret véges és mivel a barátnőm otthon van a picivel és előtte nem dolgozott így csak GYES-t kap. Nekem is van pici babám de én cigi helyett inkább fodrászhoz megyek és körmöshöz. Ez nem baj mindenkinek más fontos. Én itthonról dolgozom így szépen keresek. A férjem is. Mindketten diplomások vagyunk. Megbeszéltem a férjemmel és mondtam barátnőmnek,hogy jöjjön el velem én kifizetem havonta a körmöst és a fodrászt ha gondolja így a férjének se lesz min hisztiznie. Örömmel elfogadta nekünk meg havi 10 ezren semmi se múlik. Máskor is volt olyan,hogy ha mondjuk szerettek volna venni egy TV-t mi kifizettük ők meg apránként nekünk mivel BAR-listások. Ennek kb 3 hónapja. A barátnőm tegnap átjött és mondta,hogy arra gondolkt,hogy mi lenne ha nem jönne velem szépítkezni hanem fizessem ki neki a jogsit a férjével annak jobban örülnének úgyis most jön a második babájuk. Evvel csak az a baj,hogx ők olyan helyen laknak ahol 10 percenként jár a BKV. A férjem ezen nagyon kiakadt és mondta,hogy ő segíteni akart,mert tudja,hogy ez nekem fontos de nehogy adjak neki pénzt. Bunkónak tartja. Nagyon kikelt magából. Ti mit tennéttek? Segítsek vagy ne?
2014. dec. 30. 16:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ha nincs 5ezer Ft-ja fodrászra akkor benzinre/autóra miből jutna ha lenne jogsija?

Teljesen felesleges nekik.

2014. dec. 30. 19:31
 22/31 anonim ***** válasza:
88%

Mindig olyan hosszú kérdést írtok ki.

Na, röviden:

1. Van egy nő, aki szült egy gyereket, a munka az világ életében büdös volt neki, a gyermekgondozási segélyt elveri cigire, ráadásul igénytelen lett

2. A nő férje félrekefél

3. A nő biztos, ami ziher alapon kitol még egy gyereket

4. Fizessétek ki a jogosítványát

5. A férjed elküldte őket a halál f***ára.

Konklúzió: a férjed egy teljesen normális értékrendű ember, és most nagyon igaza van.

2014. dec. 30. 20:12
 23/31 A kérdező kommentje:
Autójuk van és nyilván arra menne ki a dolog hogy a barátnőmnek is lenne jogsija akkor nem kéne megvárnia a férjét a heti bevásárlásokkal. De mások is megoldják. Mi is és mi vidéken lakunk. Nekem egészségügyi okokból nem lehet mégsem hisztizem, mert megkell várnom a férjem.
2014. dec. 30. 20:17
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Felajánlod neki azt a szívességet, hogy havonta karban tartod a saját pénzetekből, hogy a férjének legyen kedve megd*gni, aztán odamegy, hogy "Jajj, inkább jogsit szeretnénk". Ez mégis mi??

Nem valami utalvány vagy, amit be lehet csak úgy váltani erre-arra.

Megmondanám neki, hogy nem erről volt szó, és ne essen át a ló másik oldalára.

2014. dec. 30. 20:43
 25/31 anonim ***** válasza:

most ez komolya?

havi 10e fordárszra, meg körmösre?

mikor csak gyese van? fodrász 2-3 havonta OK, körömös meg ilyen esetleg felesleges!

nekem nem akarod kifizetni? mert munka+fizetés mellett sem futja rá? :D

most a jogsi,aztán kocsi...

te jó nagy ökör vagy!

2014. dec. 30. 21:28
 26/31 Költőnő? ***** válasza:

Most nem azért... De ha vki igénytelen, azon a fodrász és a körmös nem segít. Én nem járok havonta egyikhez sem, aszt mégis imád az emberem.

Könyörgöm, ez nem ezen múlik!!!!

Ez az egyik.

A másik pedig az, h jótévőből átmentetek fejőstehénbe.

Felnőtt emberek, oldják meg az életüket.

Heti bevásárlással meg kell várni az autót... Oda ne rohanjak. S akinek egyáltalán nincs autó? Az vajon h oldja meg?

Segítek. Hátizsákkal, szatyrokkal és ha muszáj; több fordulóval.

Eszem megáll az ilyen élősködőkön....

2014. dec. 30. 22:06
 27/31 A kérdező kommentje:
A fodrász azért 6000,mert a szülés után barátnőm haja nagyon elkezdett hullani és törni. Az én fodrászom pedig havonta rak rá pakolásokat. Ez segít. A körmös 4000. A férjével nagyon hálásak voltak, hofy segítünk és bnőm is visszanyerte az önbizalmát és újra boldog volt, hogy szép de ez a jogsi.. Hát kiakasztott
2014. dec. 31. 08:28
 28/31 Költőnő? ***** válasza:
Meg lett mondva, h vegyenek vissza? Most milyen a viszony?
2014. dec. 31. 08:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

talán ha a cigi lógna a szájából egész nap, nem hullana úgy a haja.

igényesség nem a műkörömnél kezdődik, a férje sem azért kúrt félre. hanem mert egy semmirekellő a nő, aki nem dolgozott, bagózik egész nap és igénytelen lett.

hány nőnek nem futja pakolásra meg körömre mégis szép?! sok.

a férje továbbra is csalni fogja.

azért gondolj bele, hogy az a havi 10e, egész évben, 120e

lehet hogy nem sok, de egy hétvégi wellnes kijönne a pároddal, azért csak jobban örülne minthogy végre kjurják a szomszédasszonyt!

2014. dec. 31. 09:43
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes mi meg tudjuk oldani két gyerekkel kocsi nélkül. Felveszünk szépen túrahátizsákot és elballagunk a piacra/boltba.

Karton ásványvizet meg tejet pedig veszünk a legközelebbi boltban, ahonnan kézben is haza lehet hozni, nincs nagy árkülönbség, csak pár Ft ahhoz képest, amennyivel a Tescoban lenne olcsóbb.

A barátnődék nem állnak rosszul anyagilag, csak nem tudják beosztani.Nem kell semmivel se támogatni. Cigit ha letenné 2-3 hónap alatt meg is lenne a jogsi ára.

2014. dec. 31. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!