Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a férjem az öcsémre?
Nekem bátyám van, illetve unokatesómék is ketten vannak, egy öcsi és egy nővér. Mindannyian verekedtünk, volt hogy mindenki mindenkivel, még sincs ebből egyáltalán harag, sőt... nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig. Ma már felnőttek vagyunk, nagyobb ünnepekkor találkozik csak a család. Még ilyenkor is előfordul néha. Főleg bátyám és az unokahúgom szeretik egymást gyepálni, heccelni. Nyilván unokahúgom húzza a rövidebbet, de röhögtek közben ők is és mi is, az egész család.
Amikor kicsik voltunk nem volt ez ennyire vicces, de komolyan képesek voltunk azért megverni egymást, mert a nagyimnál egy nagy ágyban kellett aludnunk és a másik átlépte a képzeletbeli felezővonalat. :D A szüleink utálták, ha verekedtünk, de igazából sosem telt úgy el hét, hogy ne püföltük volna a másikat. Volt, hogy megérdemeltem, volt hogy nem. Most hogy ezt írom is csak vigyorgok. Nem lettem tőle kevesebb és nem is gondolom azt, hogy agresszív lenne bármelyikünk is. Szeretjük és tiszteljük egymást! :) Számíthatunk a másikra és egyáltalán nem félek a bátyámtól! Nem úgy fogom ezt fel, hogy erőszakos köcsög, megvert! Szerintem a legjobb tesók is tépték egymást gyerekkorukban olykor.
Minek neked más férje? Én már itt tipródok miattak karácsony óta.
Szerintem minden testvér verekszik. Ez nem az a kategória, hogy kezet emelek egy nőre. Van egy ismerős család ikrekkel (fiú-lány). Azok is rendszeresen meggyepálták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!