Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a férjem az öcsémre?
"komolyan képesek voltunk azért megverni egymást, mert a nagyimnál egy nagy ágyban kellett aludnunk és a másik átlépte a képzeletbeli felezővonalat."
Ismerős. :D
Mi is verekedtünk az öcsémmel gyerekkorunkban.
Na és? A férjed nem normális :)
Nem kell nekem, isten őrizz:D
csak nem értem hogy lehet ilyen piti dolgokon fennakadni? :)
Neki nincs testvére? Az megmagyarázná a reakcióját.
Mi is folyton martuk egymást a testvéreimmel, persze mindig én húztam a rövidebbet, mint legkisebb gyerek. A mai napig szép emlékként gondolok vissza az egészre még akkor is ha volt sírás rívás..anyáék mindig engem szúrtak le, hogy már megint minek kell hisztizni. A birkózást meg csesztetést persze nem látták 5 perccel azelőtt.
Imádom a tesóimat, bármikor számíthatunk egymásra. És ugyan mi mind lányok vagyunk, de ha fiú tesóm lett volna, akkor azt sem verésként tartanám számon..meg hogy kezelt emelt rám. Birkóztunk, ennyi.
A konkrét kérdése válaszolva, abszolút nem jogos.
Ja és még valami, láttam hogy valaki ezt leírta és én egyetértek ezzel.
A tesóimat csak én szidhatom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!