Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiborulva a férjemre a rendelenség miatt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztaságmániás,szeretm ha rend van. Nem érzem jól magam rendelenségben, rossz lesz a közérzetem tőle. Szerintem ez nem beteges. Férjem kicsit hanyagabb. Még mikor csak jártunk és összeköltöztünk, megbeszéltük, hogy annyit kérek tegye a szennyest a szennyestartóba, vigye ki a tányért a mosogatóig, hajtogassa össze a melegítöjét, ha átöltözik. Szóval, hogy a saját részéről segítsen a rend fenttartásában. Működött is. Mióta megszületett a gyerekünk iszonyat hanyag lett. Nekem is nehezebb vezetni a háztartást mióta a gyerek jár, de azóta egy csomó mindent ráfog. pl hazajön, ledobja a kabátját, akkor biztos a lerántotta a gyerek(egy ideig el is hittem, amig nem láttam, hogy ő dobja le a kanapéra), a tányért a dohányzóasztalon hagyta, biztos behoza a gyerek. Mondom neki, hogy ne magyarazza el nekem, hogy az 1 eves gyerek kivett egy tanyert es a hűtő felső polcáról szedett magának pörköltet...Ráadásul napok óta lázas vagyok, fáj mindenem, erre sincs tekintettel, hogy legalább ennyit segítsen,hogy 2 hányás közott ne cipőjét pakoljam be a szekrénybe. Arra. gondoltam, hogy itthon hagyom vele egy par napig es en elmegyek anyukamhoz gyogyulni,tapasztalja meg, mennyi munka haztartast vezetni ugy fozni, vasalni, porszivózni, wc-re menni stb, hogy meg egy gyerek is lóg a lábán, vagy csak leülni enni, úgy, hogy a gyerek petcenkent ker valamit. Ferjem arcan latom amikor ezeket magyarom neki,hogy fel sem fogja. Szerintekek? Bejatszotta mar ezt valaki?2014. nov. 20. 19:25
1/15 anonim válasza:
Kis naív, miből gondolod hogy pár nap után nem úgy fog kinézni a lakás mint amin tornádó ment végig? Mégis miből gondolod hogy nem sz.rná le a takarítást?!
Egyébként szerintem túlzásba viszed, addig ok, hogy alapból megcsinálja az ember, deha beteg akkor kit izgat az az egy tányér? Illetve a szád nyilván nem fáj, hogy megkérd a másikat vigye ki, ahelyett, hogy elvonulsz duzzogni. Szóból ért az ember.
2/15 anonim válasza:
Amit a férjedtől vársz, az jogos, ez a minimum, hogy tartsa tiszteletben a munkádat , és pakoljon el maga után. Ha a helyzet olyan marad, mint most, akkor sok gond lehet belőle, ha nem vagy cseléd típus.
3/15 anonim válasza:
és ha azt mondom, hogy jogosan akkor el fogja pakolni? :)
4/15 anonim válasza:
1-es,a Kérdező a beteg, nem a férje.
5/15 anonim válasza:
Megértelek teljes mértékben. Nálunk minden egyes reggelt azzal kezdem hogy össze pakolok mindent a házban. Tiszta környezetben, meleg étellel várom az emberem, mégis minden reggel ezzel indul a napom, ami legjobb esetben 1óra.Nekem csak az fáj, hogy ha nem talál valamit felhúzza magát nagyon, holott a helyén van, de nem nézi meg, semmi. S mindig az van rám mondva hogy HANYAG vagyok!!! Kérdem én, ennél többet tehet egy nő? Az az igazság hogy a rendet, és annak teendőit a férfiak semmibe veszik. Persze lehetnek kivételek, de ez a jellemző.
6/15 A kérdező kommentje:
Kinyitottam a szamat termeszetesen, de faradt, nincs kedve,minek, a gyerek miatt ugyis kupi lesz ujra stb. Ma mikor hazaert saros cipovel osszejarta a padlot a kabatjat meg ledobta. Mo dtam hogy torolje fel. Jajj o nem mert o faradt es ehes. Mondtam higy figyeljen a gyerekre addig. Mire kiertem a vodorrel a furdobol a ferjem a gep elott ult a gyerek meg a a frissen vasalt ruhakat turta ossze.
2014. nov. 20. 19:47
8/15 anonim válasza:
Én biztos nem pakolnék utána, mosnám a saját és a gyerek ruháit, pakolnék kettőnk után, ő meg majd azt csinál, amit akar. Vagy amit te írsz azt is simán kipróbálnám, hátha észbe kap. De amíg mindent megcsinálsz helyette ez biztos nem fog változni.
9/15 anonim válasza:
Csinálj jelszót a gépre, ha van, cseréld ki a jelszót. Ha felnyal maga után, akkor gépezhet.
Ezt a parasztot....
10/15 A kérdező kommentje:
Utolso! Ez eszembe se jutott meg! :)
2014. nov. 20. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!