Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Legyek kiborulva, és mondjam neki hogy ez nem tetszik? Vagy inkább ne?
Kb 1 hónapja már kavarok egy fiúval.
Ma irt egy lány képe alá hogy "szép".
Szerintetek?
(ki tudja kivel irogat még, rajtam kívül)
bazz 3-as, szakadtam a kommenteden:DD
Amúgy meg ne borulj ki semmiképp! Kavartok, az még nem azt jelenti, hogy jártok...
Hasonló helyzetben voltam, sokat írogattunk a sráccal, és még nem volt semmi, de az is rosszul esett, ha láttam, hogy más lányok képeit is lájkolja, de nem szóltam semmit, hisz mindenkinek szabad döntése van erről.
Azt gondoltam, biztos másoknak is írogat, de nem így volt.Lassacskán összejöttünk, már fél éve együtt járunk.:-) Azóta nem volt ilyen probléma, csak egyszer hoztam fel neki, hogy minden apróságért féltékeny voltam, jót nevettünk az ilyen dolgokon.
Azt javaslom ne borulj ki e miatt, hanem inkább próbáld mégjobban elcsábítani, hogy ne is nézzen más csajra, te legyél a legjobb, ez biztos siker szerintem. :-)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!