Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Létezik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Létezik, hogy egy srácnak bejövök, de azt hazudja hogy nem tetszem neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, és szerintem már levágta, hogy tetszik nekem. Nagyon olyan jeleket küld, mintha tetszenék neki. Többször hallottam, hogy a legjobb haverjával rólam beszélnek, és többször is mondta ennek a srácnak, hogy szép vagyok, meg hogy mennyire bír stb...

Félreértés ne essék, nem hallgatóztam, csak hallottam, amikor a terembe befelé menet(osztálytársam, padtársam is a srác, aki tetszik) beszélgettek.

A barátnőmnek meg azt mondta, amikor ő rákérdezett, hogy nem tetszem neki.

Az utóbbi régebben volt.

Köszi a válaszokat. :))

L/14

2013. ápr. 28. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Létezik
2013. ápr. 28. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne! Nekem is teszel, mégsem tudtál róla mostanáig :D ;)
2013. ápr. 28. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy neki kéne kezdeményezni és nem neked. Szerintem csak nem meri ki mondani azt hogy te is tetszel neki. Ha van olyan fiú barátod akiben megbízol,és haverjai is a srácnak aki tetszik neked,beszélj vele hogy srácot kérdezze meg erről a dologról. Remélem tudtam segíteni :) 17F
2013. ápr. 28. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.. :))

második: :"DD

most olvasom, úúristen. bocsi a sok szóismétlésért. :D

2013. ápr. 28. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Figyi. Azért én elvetném a "fiukezdjen" alapot. A fiunak a leges legjobb érzés, ha a lány mondja, hogy "szeretlek".

Bár nekem mondaná egy lány :$ De próbáld meg fokozatosan, ha esetleg ő nem így érezne :))

Remélem segítettem

16/F

2013. júl. 6. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a barátnőddel kell kérdeztetni...
2013. szept. 21. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vele kérdeztettem meg, először nem is tudtam, hogy beszélt vele rólam... -.-"
2013. szept. 21. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy a fiu nem tudja h szeret vagy nem mert lehet kényszer szeretete is nekem is volt ilyen.

15L

2013. okt. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!