Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Létezik, hogy egy srácnak bejövök, de azt hazudja hogy nem tetszem neki?
Nagyon tetszik egy srác, és szerintem már levágta, hogy tetszik nekem. Nagyon olyan jeleket küld, mintha tetszenék neki. Többször hallottam, hogy a legjobb haverjával rólam beszélnek, és többször is mondta ennek a srácnak, hogy szép vagyok, meg hogy mennyire bír stb...
Félreértés ne essék, nem hallgatóztam, csak hallottam, amikor a terembe befelé menet(osztálytársam, padtársam is a srác, aki tetszik) beszélgettek.
A barátnőmnek meg azt mondta, amikor ő rákérdezett, hogy nem tetszem neki.
Az utóbbi régebben volt.
Köszi a válaszokat. :))
L/14
köszi a válaszokat.. :))
második: :"DD
most olvasom, úúristen. bocsi a sok szóismétlésért. :D
Figyi. Azért én elvetném a "fiukezdjen" alapot. A fiunak a leges legjobb érzés, ha a lány mondja, hogy "szeretlek".
Bár nekem mondaná egy lány :$ De próbáld meg fokozatosan, ha esetleg ő nem így érezne :))
Remélem segítettem
16/F
lehet hogy a fiu nem tudja h szeret vagy nem mert lehet kényszer szeretete is nekem is volt ilyen.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!