Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt tárjátok szét a combjaitokat egy nektek nagyon bejövős srácnak?
Jesszus öreg :D
ez attól függ, hogy bánsz a csajjal. Ha nagyon jó vagy nála, akár 1 nap. Én a legelső barátnőmnél néhány óra leforgása alatt. De volt már, akivel 1 hét.. volt akivel 2 hónap, volt akivel majdnem 2 év! Persze a lánytól függ leginkább...
5
Nem csak attól függ h a pasi hogy bánik a nővel. Attól is függ hogy mennyi tartás van a nőben.
Az én párom álmaim pasija. A kezdetektől oda voltam érte. Nagyon jól bánt velem és be is voltunk indulva egymásra. De én már az elején közöltem vele h nem fogom az első este az ágyamba engedni és tartottam is magam ehhez. Már nem is emlékszem (így 4 év távlatából) de 2 vagy 3 hetet vártunk vele. Megvártuk h megismerjük egymást jobban. És tudjátok mit? Azt mondta nekem h lehet h nem becsülne ennyire ha már az első este alá fekszem.
A páromnak kb. egy óra volt. Igaz, előtte 5 évig megszakításokkal udvarolt.
Nem gondolom, hogy attól több lennék, ha nem szexeltek volna vele, amikor mindketten kívántuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!