Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg a férjemre, vagy felfújom az ügyet?
Kivan repedve a szám széle asztmás vagyok és ha elfelejtem kimosni a pipám kirepedezik a szám széle .Kértem a férjemtől 1000ft mivel azt mondta 1500 ft van nála ne vegyem el, majd hoz nekem krémet mert a kártyáján is van pénz. Én Betadin kenőcsöt kértem,mikor haza jöt kaptam egy Neutrogéna kézkrémet .Ami engem zavar,hogy nekem nem adta oda a pénzt ,de a munkatársnője ezt a Neutrogéna kézkrémet ajánlotta neki ,és a mukatársnőjének odaadta a pénzt ,hogy hozzon nekem kézkrémet a fertőzött számra.Emgem ez nagyon bánt,hogy nekem nem adta oda a pénzt,de a munkatársnőjének odaadta,hogy hozzon nekem krémet . És nem rám halgatott hanam arra a nőre.Jogos a dolog ,hogy nagyom megsértődtem? Vagy túl nagy ügyet csinálok belőle?Ja és azért nem vettem magamnak meg mert nekem nem volt pénzem.
A férjem szerint felfújom ezt az ügyet még bocsánatot sem kért, ésználjam azt amit hozatot nekem.
szerintem is felfujod.
amikor odaadta neki a penzt, akkor mar bent volt a varosban penzautomatahoz kozel.
Szerintem jogos. Márcsak azért is mert a kolleganő olyan buta, hogy kirepedt szájra kézkrémet tanácsol :)
Egyébként az egész történet bántó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!