Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg a férjemre, vagy felfújom az ügyet?
Kivan repedve a szám széle asztmás vagyok és ha elfelejtem kimosni a pipám kirepedezik a szám széle .Kértem a férjemtől 1000ft mivel azt mondta 1500 ft van nála ne vegyem el, majd hoz nekem krémet mert a kártyáján is van pénz. Én Betadin kenőcsöt kértem,mikor haza jöt kaptam egy Neutrogéna kézkrémet .Ami engem zavar,hogy nekem nem adta oda a pénzt ,de a munkatársnője ezt a Neutrogéna kézkrémet ajánlotta neki ,és a mukatársnőjének odaadta a pénzt ,hogy hozzon nekem kézkrémet a fertőzött számra.Emgem ez nagyon bánt,hogy nekem nem adta oda a pénzt,de a munkatársnőjének odaadta,hogy hozzon nekem krémet . És nem rám halgatott hanam arra a nőre.Jogos a dolog ,hogy nagyom megsértődtem? Vagy túl nagy ügyet csinálok belőle?Ja és azért nem vettem magamnak meg mert nekem nem volt pénzem.
A férjem szerint felfújom ezt az ügyet még bocsánatot sem kért, ésználjam azt amit hozatot nekem.
Ha a férjed szemszögéből nézed, akkor ő azért vette a másikat, mert úgy gondolta, hogy ő nem ért hozzá (szerintem ezért vetette meg a nővel, mert nem ért hozzá), és ha a kolléganő szerint az jobb, akkor azt veszi meg, mert ezzel jót akart neked.
A te szemszögedet is értem, hogy akkor miért nem neked adta a pénzt, de szerintem ez nem olyan nagy dolog, hogy felfújd. A férfiak nem gondolják annyira túl a dolgokat, mint a nők, úgyhogy ezért sem érdemes ilyeneken rágódni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Rosszúl esik,hogy nekem is oda adhata volna a pénzt,de sajnálta ,erre oda adja a munkatársnőjének és még nem is választhattam ,hanem egy ez a nő választ.
A pénzen nem, mert lehet azért merte már odaadni, mert volt bankautomata a közelben, így biztos volt benne, hogy nem marad pénz nélkül.
Azért már én is haragudnék, hogy nem azt hozta, amit kértem, hanem a megkérdezésem nélkül valamit, amit a kolléga javasolt. A minimum, hogy felhívott volna és szól, hogy: figyelj, az egyik kolleganő azt mondta, ez és ez a krém sokkal jobb, ne vigyek inkább olyat?
"A férfiak nem gondolják annyira túl a dolgokat, mint a nők, úgyhogy ezért sem érdemes ilyeneken rágódni."
De épp túlgondolta. A "nem túlgondolás" az, hogy 1. a feleségem Betadint kér, 2. Betadint veszek neki.
Túlgondolás az, hogy lehet, hogy a feleségem nem tudja, mit akar, hiába nevezte meg a gyógyszert, ezért megkérdezek valaki mást, hogy mit ajánl a feleségemnek, hiába mondta meg nekem.
Az, hogy a Neutrogénás nő hülye, az egy dolog, bár mire egy pasi beér a munkahelyére lehet, hogy kirepedt kezet mond...
nem tudom, meg kellene hallgatni a másik felet is, kíváncsi lennék, hogy miért nem téged kérdez milyen krém kell, végül miért nem kártyával vett, ahogy mondta, nála kártya is van, és az utolsó készpénz is inkább nála maradjon... hát nem tudom. A sztori zavaros, mert túl sok az ismeretlen paraméter benne, de összességében szerintem abszolút jogosan vagy megbántva, valami nem kerek nálatok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!