Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan sértődtem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg a férjemre, vagy felfújom az ügyet?

Figyelt kérdés

Kivan repedve a szám széle asztmás vagyok és ha elfelejtem kimosni a pipám kirepedezik a szám széle .Kértem a férjemtől 1000ft mivel azt mondta 1500 ft van nála ne vegyem el, majd hoz nekem krémet mert a kártyáján is van pénz. Én Betadin kenőcsöt kértem,mikor haza jöt kaptam egy Neutrogéna kézkrémet .Ami engem zavar,hogy nekem nem adta oda a pénzt ,de a munkatársnője ezt a Neutrogéna kézkrémet ajánlotta neki ,és a mukatársnőjének odaadta a pénzt ,hogy hozzon nekem kézkrémet a fertőzött számra.Emgem ez nagyon bánt,hogy nekem nem adta oda a pénzt,de a munkatársnőjének odaadta,hogy hozzon nekem krémet . És nem rám halgatott hanam arra a nőre.Jogos a dolog ,hogy nagyom megsértődtem? Vagy túl nagy ügyet csinálok belőle?Ja és azért nem vettem magamnak meg mert nekem nem volt pénzem.

A férjem szerint felfújom ezt az ügyet még bocsánatot sem kért, ésználjam azt amit hozatot nekem.

2014. nov. 29. 22:17
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Én kértem ,de nem adott ,és miért nem rám hallgat a férjem miért fontosabb neki egy másik nő véleménye .
2014. nov. 29. 22:50
 22/33 anonim válasza:
22%
Tanulj már meg helyesen írni és fogalmazni!
2014. nov. 29. 22:51
 23/33 anonim ***** válasza:
30%

Igazad van, én sem kézkrémet kennék a számra :)

Meg miért nem vehetted meg te? Nem értem.

De azért ebből ne csináljatok ilyen nagy ügyet.

Hozzon helyette mást a férjed, vagy menjél el vegyél te.

Aztán most már tudod, hogy legközelebb nem bízhatod rá :)

De ezen ne veszekedjetek.

2014. nov. 29. 22:53
 24/33 anonim ***** válasza:
86%

A férjrd egy hül*e fa*z.Ha véletlenül egyszer fáj a feje, akkor adjál neki mentolos cukrot. A Betadine kenőcs gyógyszer. A Neutrogéna kozmetikum.

A férjednek te csak egy s*ardarab vagy, semmibe vesz. Jó vagy matracnak. Vagy szakácsnőnek. Vagy takarítónak. Társnak nem gondol.

2014. nov. 29. 22:54
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
Nálatok nagyobb gondok vannak ennél szerintem.. Mi az hogy nem ad pénzt egyáltalán miért kell kérned tőle?
2014. nov. 29. 22:56
 26/33 anonim ***** válasza:
6%
Ez valami vicc? Mi a nagy ügy abban, hogy ki vett krémet kinek? És hogy milyent? Te jó ég! Emberek tudnak ilyeneken vitázni? Ájulok hanyatt! :o))
2014. nov. 29. 22:58
 27/33 anonim ***** válasza:
87%
En se örülnék ha a beteg,kirepedt számra kezkremet kapnék.miert nem hívott fel patikában h.mitnis hozzak.ferjem mindig hív h mit is hozzak...
2014. nov. 29. 23:00
 28/33 anonim ***** válasza:
85%

A pénz probléma abban az esetben érthető, ha neked mondjuk 700 Ft kellene a krémre, neki pedig 800 Ft reggel valamire, akkor nehéz kivitelezni, hogy egy ezresből és ötszázasból otthon hagyjon úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Vagy ha tényleg kell neki az egész reggel. Egyébként nem értem, miért is ne adná a kezedbe, hogy még reggel beszerezd magadnak a krémedet, ha úgyis van a kártyáján?

Másrészt szerintem ő kavart a vásárlással is, egyszerűen repedezett bőrt mondott a kolleginának, és elfelejtette a krém nevét, amit kértél.. pont ennyire izgatta a dolog. Azt nem hiszem, hogy egy nő direkt mást és direkt használhatatlan holmit vegyen valaki másnak, aki konkrétan egy bizonyos terméket kért. Még ha nincs raktáron, és a gyógyszerész ajánl valamit, az ok.. de szerintem te a férjed érdektelenségének áldozata lettél. A felelősséget a nőre keni, mert még a gyógyszertárba leugrani sem vette a fáradtságot, így van bűnbak. Én nagyon felhúznám magam, ha még bocsánatot sem kérne.

2014. nov. 29. 23:06
 29/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van vannak itt komalyabb dolgok a háttérben ,hogy uralkodni akar rajtam elnyom,de ezzel picike üggyel tele lett a pohár ,hogy ennyit nem ér a szavam egy idegennel szemben.
2014. nov. 29. 23:07
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Jogos, mert te megmondtad hogy mi kell, ennek ellenére egy olyan ember szavára adott, aki semmit sem tud a problémádról. Én is kiakadnék azon, hogy kérek valamit ami már bevált és egy idegen tanácsára mást kapok. Nem is értem egyébként... Bár az én férjem eleve egy fillért nem adna más kezébe. :D Amire költ, azt szereti ő maga is látni, blokkal együtt.
2014. nov. 29. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!