Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös a férjemre vagy csak felfújom?
A kapcsolatunk véget ért, mert kiderültek a nő ügyei.
Tudom hogy kivel akart még azon felül kavarni és ma ahogy megyek kocsival, meg pillantottam a bolt előtt azzal a lánnyal.
( Lány mert egy kis lány, a férjem pedig egy 44 éves férfi)
Jó megint eljöttem előttük na akkor már észrevett és elkezdett nevetni integetni, de láttam az arcán azt a kényszert. Na nekem nem volt kedvem sem vigyorogni sem nevetni, mert forrt bennem a düh és a sírás kerülgetett mikor megláttam őket ahogy ott hetyerésznek. Ablak lehúz és jó magasra tartottam a kezem és mutatta hogy kapja be.
Tudom dedós és nem ezt kellett volna de ez jött ki belőlem.
MI a véleményetek????
Fűzték egymást azzal a nővel, olvastam az sms-t nem hiszem hogy van más téma nekik csak ismét az amire gondolni sem merek.
Azt hittem változni fog, és most a sok problémáját is megértettem, nem volt ideje sem rám sem a gyerekekre szinte de erre volt idő.
Mit mondanátok hogyha felhívna??? Még mondjuk eddig meg sem tette én meg nem fogom őt hívni.
Nem igazán értem, mert úgy kezdted, hogy "A kapcsolatunk véget ért, mert kiderültek a nő ügyei."
Akkor már minek hívna vagy te miért hívnád?
Elhiszem, hogy kellemetlen volt mással látni, de ha már nem vagytok együtt akkor ez ezentúl már így lesz.
A beintéssel szerintem nagyon lejárattad magad. Az lett volna neki a "büntetés" ha tudomást sem veszel róla.
Ha látja, hogy milyen kétségbeesett vagy és mikre vetemedsz, azzal csak azt mutatod neki, hogy téged még ezek ellenére is érdekel.
Próbáltam elfeledni a kislányaink miatt.
Nem csak miattuk hanem miattam, és magunk miatt is.
Nagyon szerelmesek voltunk, de hol van az már??
Mindent lezárva szeretném más hölgyek válaszát hogy a mai az mit jelent?? Úgy érzem én hogy rosszat, és olyan mintha ismét "megcsalna" tök mindegy hogy csak beszélgettek. Úgy érzem hazugság az egész kapcsolatunk. Azt mondta csak én vagyok egyedül. Mondjuk miért ne beszélgethetne...?? KI vagyok én hogy megtiltsam..? sírni tudnék.
Úgy érzem ismét össze omlottam.
"Azt hittem változni fog" Legyen ez a legnagyobb tanulsága és értelme a történetnek. Remélem a következőnél már alkalmazni fogod, felismered a jeleket mi változhat, mi nem. Ellenkező esetben feleslegesen éled át a mostani fájdalmakat.
Nem terveznék el semmi konkrétat, nem odavágós, szinpadias beszólásokkal kell előállni, hanem felnőttek módjára leülnié és átbeszélni - nem tőmondatokban, higgadtan. Nyilván idő kell hozzá, míg ez menni fog. Az hiúságodat hagyd, számos kérdésed van, amire csak ő adhat választ. Neked is könnyebb hosszútávon, ha ezeket tudod. Szóval majd beszélni fogtok.
Elnézést a lényeges információ kihagytam.
Szerettük volna ismét megpróbálni együtt, mint egy család. Ki akartunk békülni.
Kikérem magamnak ez nem kamu. Csak most teljesen össze vagyok kavarodva.
Szétmentünk a férjemmel 1 éve, kiderült hogy megcsalt és nőzik stb. LÁttam az sms-eket és most ismét az egyikkel ott beszélgetett a boltja előtt.
Viszont már beszéltük 1 hónapja hogy szeretné velem megpróbálni, jó volna egy család lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!