Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan vagyok dühös a férjemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok dühös a férjemre vagy csak felfújom?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk véget ért, mert kiderültek a nő ügyei.

Tudom hogy kivel akart még azon felül kavarni és ma ahogy megyek kocsival, meg pillantottam a bolt előtt azzal a lánnyal.

( Lány mert egy kis lány, a férjem pedig egy 44 éves férfi)

Jó megint eljöttem előttük na akkor már észrevett és elkezdett nevetni integetni, de láttam az arcán azt a kényszert. Na nekem nem volt kedvem sem vigyorogni sem nevetni, mert forrt bennem a düh és a sírás kerülgetett mikor megláttam őket ahogy ott hetyerésznek. Ablak lehúz és jó magasra tartottam a kezem és mutatta hogy kapja be.

Tudom dedós és nem ezt kellett volna de ez jött ki belőlem.

MI a véleményetek????

Fűzték egymást azzal a nővel, olvastam az sms-t nem hiszem hogy van más téma nekik csak ismét az amire gondolni sem merek.

Azt hittem változni fog, és most a sok problémáját is megértettem, nem volt ideje sem rám sem a gyerekekre szinte de erre volt idő.

Mit mondanátok hogyha felhívna??? Még mondjuk eddig meg sem tette én meg nem fogom őt hívni.

2014. márc. 25. 17:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez akár lehetett egy ártatlan beszélgetés is.

Viszont ha megcsalt és több nő is volt, akkor nem érdemes már próbálkozni vele. Egyszeri alkalom még talán megbocsátható. De valahogy úgy vettem ki a szavaidból, hogy több ilyen is volt.

2014. márc. 25. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Egy.. Először is ezzel, h az utca közepén bemutatsz neki, saját magadat járatod le.. Ha nem tudod megállni, akkor szállj ki és mosolyogva kedvesen monj neki valamit, de még véletlenül se vehetné rajtad észre, h megüt a guta..

Ez lehetne az egyik legjobb fegyvered ellene.. Ha felhívna tuti biztos h felvenném és megint a legjobb énemet venném elő, aki tök kedves meg aranyos, de közben észreveteti h leszarja a pasit..

Szedd össze magad, itt a tavasz fel a sminkkel indulás a fodrászhoz, edzeni, kapd össze magad lássa csak a barom kit vesztett..

Fogja még rágni a küszöböd :) de ehhez az kell, h vegye észre h megvagy te nélküle is, de még hogy ;) sok szerencsét

2014. márc. 25. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Igazság szerint egy ilyen alak nem érdemli meg,hogy ennyit foglalkozz vele.Váljatok szét,jobb lesz,hidd el.Ha ezen rágod magad,meg kimutatod felé a gyengeségdet,csak rosszabb lesz.
2014. márc. 25. 18:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es! Örülhetsz hogy te ilyen erős jellemű nő vagy. Adhatnál át nekem is.
2014. márc. 25. 18:21
 15/21 Költőnő? ***** válasza:
MÉG egyszer megkérdezem: ha biztos, h ezúttal is csajozott; MIT akarsz MÉG ettől az embertől?
2014. márc. 25. 18:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Semmit az ég világon. Csak annyira de annyira fáj eldobni 20 évet. Kár volt ismét elábrándozni hogy mi van ha jó tett neki a "szünet" és rájött hogy mi vagyunk a fontos.
2014. márc. 25. 18:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Mit vársz tőle kutyából nem lesz szalonna.
2014. márc. 25. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A 4-esben leírtak alapján is az látszik, hogy még nem vagy túl a nehezén, még nem hűlt ki teljesen az emléke.

Azt tudnod kell, hogy őbenne viszont igen.

Megértelek, hogy a szétesett családod, a szerelem emléke nosztalgiát támaszt benned olykor.

De előbb-utóbb - ha lehet, mihamarabb-, el kell engedned magadban.

Ne arra gondolj, ami volt, vagy ami lehetett volna, hanem arra, ami lett: megcsalt, milyen sok fájdalmat okozott neked és a gyerekeiteknek, nem fog megváltozni.

Lépj ki ebből, minél hamarabb.

A gyógyír erre, hogy:

1. kidobsz mindent, ami rá emlékeztet. A fényképeit is. Esetleg add a gyerekeknek, hogy tegyék el, de te ne őrizgesd.

2. Nézz a tükörbe, s mondd el magadnak: fiatal vagyok, csinos vagyok, nem vagyok egyedül, mert itt vannak a gyerekek, akikkel szeretjük egymást, akikért felelős vagyok.

3. Törődj magaddal többet, mint eddig: fodrász, kozmetika, torna, hívj vendégeket, a gyerekeid barátait a szüleikkel együtt, a régi barátaidat, akikkel meglazult a kapcsolat. Ha megteheted, utazz el vidékre, vagy külföldre, csak néhány napra. Olvass, járj színházba, kiállításokra.

Meglásd, megváltozik minden körülötted.

El fog szürkülni a volt férjed képe az emlékeidben.

Ne hagyj, hogy a komplexusaid zümmögjenek a füledbe!

Vedd elő az önbizalmadat, porold le szépen, vasald ki, és öltözz bele!

Kinyílik a világ körülötted és napsugaras lesz, egyszer csak kerülgetni kezdenek a férfiak.

A gyerekeidnek is jót teszel ezzel, mert a savanyú uborka mama személyisége nyomasztja őket, s nem tesz jót a személyiségfejlődésüknek.

Hajrá! :-)))

Szurkolok neked!

2014. márc. 25. 19:37
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó a soraidat! Rengeteg erőt tudok ebből is meríteni. Bár ha hiszed ha nem, sírni tudnék. Ahogy itt olvasom hogy lehetnék ilyen erős is, de még nem vagyok.

DE minél hamarabb erőt veszek magamon. Már holnap elmegyek tornázni, kikapcsolódni ahogy írod.

2014. márc. 25. 19:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Most nehéz,de hónapok múlva kinyílik előtted a világ és lesz esélyed egy új szerelemre egy hozzád illő férfival.
2014. márc. 25. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!