Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös a férjemre vagy csak felfújom?
A kapcsolatunk véget ért, mert kiderültek a nő ügyei.
Tudom hogy kivel akart még azon felül kavarni és ma ahogy megyek kocsival, meg pillantottam a bolt előtt azzal a lánnyal.
( Lány mert egy kis lány, a férjem pedig egy 44 éves férfi)
Jó megint eljöttem előttük na akkor már észrevett és elkezdett nevetni integetni, de láttam az arcán azt a kényszert. Na nekem nem volt kedvem sem vigyorogni sem nevetni, mert forrt bennem a düh és a sírás kerülgetett mikor megláttam őket ahogy ott hetyerésznek. Ablak lehúz és jó magasra tartottam a kezem és mutatta hogy kapja be.
Tudom dedós és nem ezt kellett volna de ez jött ki belőlem.
MI a véleményetek????
Fűzték egymást azzal a nővel, olvastam az sms-t nem hiszem hogy van más téma nekik csak ismét az amire gondolni sem merek.
Azt hittem változni fog, és most a sok problémáját is megértettem, nem volt ideje sem rám sem a gyerekekre szinte de erre volt idő.
Mit mondanátok hogyha felhívna??? Még mondjuk eddig meg sem tette én meg nem fogom őt hívni.
A sport boldogsag-hormont termel. En is szurkolok. Kitartas!
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!