Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan vagyok dühös a férjemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok dühös a férjemre vagy csak felfújom?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk véget ért, mert kiderültek a nő ügyei.

Tudom hogy kivel akart még azon felül kavarni és ma ahogy megyek kocsival, meg pillantottam a bolt előtt azzal a lánnyal.

( Lány mert egy kis lány, a férjem pedig egy 44 éves férfi)

Jó megint eljöttem előttük na akkor már észrevett és elkezdett nevetni integetni, de láttam az arcán azt a kényszert. Na nekem nem volt kedvem sem vigyorogni sem nevetni, mert forrt bennem a düh és a sírás kerülgetett mikor megláttam őket ahogy ott hetyerésznek. Ablak lehúz és jó magasra tartottam a kezem és mutatta hogy kapja be.

Tudom dedós és nem ezt kellett volna de ez jött ki belőlem.

MI a véleményetek????

Fűzték egymást azzal a nővel, olvastam az sms-t nem hiszem hogy van más téma nekik csak ismét az amire gondolni sem merek.

Azt hittem változni fog, és most a sok problémáját is megértettem, nem volt ideje sem rám sem a gyerekekre szinte de erre volt idő.

Mit mondanátok hogyha felhívna??? Még mondjuk eddig meg sem tette én meg nem fogom őt hívni.

2014. márc. 25. 17:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A sport boldogsag-hormont termel. En is szurkolok. Kitartas!

39F

2014. márc. 26. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!