Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg a férjemre, vagy felfújom az ügyet?
Kivan repedve a szám széle asztmás vagyok és ha elfelejtem kimosni a pipám kirepedezik a szám széle .Kértem a férjemtől 1000ft mivel azt mondta 1500 ft van nála ne vegyem el, majd hoz nekem krémet mert a kártyáján is van pénz. Én Betadin kenőcsöt kértem,mikor haza jöt kaptam egy Neutrogéna kézkrémet .Ami engem zavar,hogy nekem nem adta oda a pénzt ,de a munkatársnője ezt a Neutrogéna kézkrémet ajánlotta neki ,és a mukatársnőjének odaadta a pénzt ,hogy hozzon nekem kézkrémet a fertőzött számra.Emgem ez nagyon bánt,hogy nekem nem adta oda a pénzt,de a munkatársnőjének odaadta,hogy hozzon nekem krémet . És nem rám halgatott hanam arra a nőre.Jogos a dolog ,hogy nagyom megsértődtem? Vagy túl nagy ügyet csinálok belőle?Ja és azért nem vettem magamnak meg mert nekem nem volt pénzem.
A férjem szerint felfújom ezt az ügyet még bocsánatot sem kért, ésználjam azt amit hozatot nekem.
Teljesen jogos, én is felháborodnék.
1. Miért kell kérni, miért nem ad magától, ha szükséged van rá?
2. Nem tartja tiszteletben a kérésed, felülbírál.
3. Az egész ügyön az látszik, hogy nem is nagyon érdekli, hogy te mit akarsz, és hogy valószínűleg nem ez az első ilyen eset.
4. Nem kér bocsánatot, hanem még neki áll feljebb, és azt mondja, te reagálod túl. 8tipikus válasz egyébként: ne fújd fel, ne hisztizz, túlreagálod...stb.)
Én a helyedben nem lennék sokáig egy ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!