Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan akadt ki a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm. A férje mindig mondja neki,hogy adjon magàra kicsit jobban. Emiatt folyton vitáznak a férje egyszer meg is csalta és mondta neki,hogy azért,mertt nem érezte jó nőnek. A pénz meglenne rá de inkább cigit vesz belőle. A keret véges és mivel a barátnőm otthon van a picivel és előtte nem dolgozott így csak GYES-t kap. Nekem is van pici babám de én cigi helyett inkább fodrászhoz megyek és körmöshöz. Ez nem baj mindenkinek más fontos. Én itthonról dolgozom így szépen keresek. A férjem is. Mindketten diplomások vagyunk. Megbeszéltem a férjemmel és mondtam barátnőmnek,hogy jöjjön el velem én kifizetem havonta a körmöst és a fodrászt ha gondolja így a férjének se lesz min hisztiznie. Örömmel elfogadta nekünk meg havi 10 ezren semmi se múlik. Máskor is volt olyan,hogy ha mondjuk szerettek volna venni egy TV-t mi kifizettük ők meg apránként nekünk mivel BAR-listások. Ennek kb 3 hónapja. A barátnőm tegnap átjött és mondta,hogy arra gondolkt,hogy mi lenne ha nem jönne velem szépítkezni hanem fizessem ki neki a jogsit a férjével annak jobban örülnének úgyis most jön a második babájuk. Evvel csak az a baj,hogx ők olyan helyen laknak ahol 10 percenként jár a BKV. A férjem ezen nagyon kiakadt és mondta,hogy ő segíteni akart,mert tudja,hogy ez nekem fontos de nehogy adjak neki pénzt. Bunkónak tartja. Nagyon kikelt magából. Ti mit tennéttek? Segítsek vagy ne?
2014. dec. 30. 16:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek? Én arra gondoltam megszakítom vele a kapcsolatot de a férjem szerint azt nem muszáj elég közölni, hogy 10 lépés távolság.
2014. dec. 30. 17:16
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést még úgy tetted fel, hogy segítsek vagy ne. Szerintem semmiképp ne segíts, a pofátlanságnak is van határa. Máskor légy igényesebb a barátnők kiválasztásánál. Kapcsolat megszakítása : hótziher, hogy még ő lesz megsértődve, ha beszünteted a támogatást. Ezek után én a a szépítést sem fizetném, ha babát vár, evidens, hogy mondjon le a cigiről, a megtakarított pénzből pedig gazdálkodhat.
2014. dec. 30. 17:25
 13/31 A kérdező kommentje:
Igen igaz, hogy úgy tettem fel de többször átolvasva és olvasva a kívülállók véleményét a férjemnek mondtam, hogy talán nem is kell nekem annyira ez a barátság. A férjem ötlete volt a kérdés feltétele, hogy ne az ő hatására beszéljek barátnőmmel hanem lássak tisztán. S ti pártatlanok vagytok
2014. dec. 30. 17:30
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én azt sem értem, miért megoldás a barátnők házasságának megcsalás utáni újjáépítésére az, hogy fodrászhoz meg körmöshöz jár. Ha egy parókával meg karmokkal akar lefeküdni a pasi, akkor vegyetek azt neki. Nagyon felszínes a kapcsolatuk, és láthatóan ez sem őket, sem titeket nem gondolkodtat el. Szerintem se adjatok nekik pénzt, mert csak a fejetekre fognak nőni. Láthatóan nem járnak élen törlesztésben, és őszintén, ha mondjuk egy tanfolyamra kér kölcsön, azt még meg is értem, de hogy egy tévére? Ezek után pedig 3 hónappal jön az újabb kívánság, ami szintén nem indokolt? Egyáltalán mire jön a második gyerek, ha csalják egymást és nincs pénzük fenntartani magukat? Szerintem nincs szükségetek ilyen barátokra, részükről ez csupán érdekkapcsolat.
2014. dec. 30. 17:35
 15/31 A kérdező kommentje:
A férjének tetszenek az olyan nők akiknek csinos a hajuk és imádja a műkörmöket. Ki mire izgul. A barátnőm is ilyen volt. Aztán jött, hogy anyósa átviszi az ebédet, ő csak a gyerekkel van, cigizik és nyilván napi 1 doboz sokat elvisz. Azt a pénzt amit előtte a szépségápolás. A férjének nem tetszett, hogy bár szép a felesége ha elmennek vacsorázni akkor se képes összeszedni magát. Ezért megcsalta. Mi segíteni akartunk hogy így nekik is könnyebb és annyi vita se lesz. 10 év barátság után gondoltam belefér.
2014. dec. 30. 17:43
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad neki, viszont a barátnőd ritka pofátlan egy ember... :/ egyértelműen utasítsd el, és 'vond vissza' a fodrászra/körmösre tett ajánlatodat is.
2014. dec. 30. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

mutasd meg a kérdést a barátnőnek is és hagyd h ö döntse el h ezek után is akar e a "barátnő" lenni

am meg igen 10 lépés távolság !

2014. dec. 30. 17:58
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen azt fogom. Amikor nem tudtam szoptatni ő adott 1 hónapig tejet és semmit se fogadtak el érte. Mi azért vettünk nekik egy sportbabakocsit hisz nem mindenki adott voln. Mindenki ott segít ahol tud.
2014. dec. 30. 18:01
 19/31 A kérdező kommentje:
De ezt a kérést sokallom
2014. dec. 30. 18:05
 20/31 anonim ***** válasza:
Egyetértek a férjeddel, feneketlen kútba dobáljátok a pénzt.
2014. dec. 30. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!