Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Későn jött az igazi.
Ti mit tennétek az alábbi helyzetben?
Együtt vagytok a párotokkal már sok éve, házasok is vagytok. Soha nem volt az a lángoló szerelem részetekről, de jól megvoltatok mindig is. A párotok jó ember, talán a legjobb, apró hibáktól eltekintve ideális a kapcsolatotok.
Aztán egyszer csak jön egy másik, aki olyan, mintha a Jóisten nektek teremtette volna. Külsőleg mindenképp, és személyiségét tekintve is úgy vonz magához, mint a mágnes. Egymásra találtok, érzelmileg egymásba gabalyodtok. Neki is van házastársa, sőt, egy kisgyermeke is.
Ilyen esetben maradni kellene amellett, akinek hűséget fogadtál, és igyekezni elfojtani azt a lángoló szerelmet, amiről azt hitted, nem is létezik...? Vagy venni egy nagy levegőt, tisztázni mindent a házastársaddal, darabokra törni a szívét, miközben nem ezt érdemelné, és újra kezdeni a másikkal?
Érdekes. Sok kérdést olvastam már itt, ahol szinte mindig azt tanácsolják, hogy a lassú, parázs jellegű szeretetre érdemes építeni, azzal érdemes összeházasodni, akihez ilyen köt, mert az tart sokáig.
Én is ezért mentem hozzá a páromhoz. Nem volt tűz, de parázs igen. Szeretem őt, természetesen, és leginkább attól félek, mit tenne, ha elhagynám. Nagyon szeret engem, ennyi év után is.
A másik amúgy azt mondja, nem áll készen elhagyni a családját, és nem is kérnék tőle ilyet. Ha el akarja hagyni a feleségét, neki kell eljutnia erre a döntésre.
Amúgy én 29 vagyok, ő 32.
"Nem all keszen, elhagyni a csaladjat" .
Jaaaaaaaaaaaj! Szoval , ezert dug felre fel eve? Micsoda indok, majd hullajtok a hos szerelmedert egy-ket konnycseppet!
Ha annyira, de egy annyira nagy langolo , mindent elsopro szerelem lenne ez, ott hagyna az asszonykat erted vagy mar reg megtette volna! Mert neki nem kene, mas csak te! Ehelyett miutan megrak, hazamegy a felesegehez es eljatsza a minta ferjet, immaron 6 honapja(vagy ki tudja elotted hany honapig, evig massal).
Ez undorito, bocs. A sz*r hazassagodban, vartal egy jobbra, de ez az ember a leirtak alapjan szerintem korant sem az. A ferjed tul elne, ne aggodj .Csak ahhoz mondd el a miertet;).
Lehet, rosszul tettem fel a kérdést. Akkor nézzük meg innen: maradnál a férjeddel és próbálnád elfelejteni a másikat, vagy várnál a másikra?
Én abban reménykedem, hogy egyszer csak észbe kap, és belátja, hogy velem lehetne igazán boldog. Ezt az egészet ő kezdte amúgy. Ő keresett meg, neki volt szüksége egy másik társaságára, mert otthon sok mindent nem kap meg. Szereti a párját, természetesen, ahogyan én is az enyémet. De egyikőnk házassága sem lehet az igazi, ha neki szüksége volt rám, engem meg így ki tudott zökkenteni az addigi lassú-tűz boldogságomból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!