Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Későn jött az igazi.
Ti mit tennétek az alábbi helyzetben?
Együtt vagytok a párotokkal már sok éve, házasok is vagytok. Soha nem volt az a lángoló szerelem részetekről, de jól megvoltatok mindig is. A párotok jó ember, talán a legjobb, apró hibáktól eltekintve ideális a kapcsolatotok.
Aztán egyszer csak jön egy másik, aki olyan, mintha a Jóisten nektek teremtette volna. Külsőleg mindenképp, és személyiségét tekintve is úgy vonz magához, mint a mágnes. Egymásra találtok, érzelmileg egymásba gabalyodtok. Neki is van házastársa, sőt, egy kisgyermeke is.
Ilyen esetben maradni kellene amellett, akinek hűséget fogadtál, és igyekezni elfojtani azt a lángoló szerelmet, amiről azt hitted, nem is létezik...? Vagy venni egy nagy levegőt, tisztázni mindent a házastársaddal, darabokra törni a szívét, miközben nem ezt érdemelné, és újra kezdeni a másikkal?
Engem ebben a kategoriaban mindig lepontoznak de szerintem ha ez mar fel eve tart es igy erzed, a ferjed ok de mar nem ugy szereted akkor hajra:-))
Megszokasbol ne maradj senkivel ez vele szemben sem etikus, onmagaddal szemben pedig direkt kitolas.Semmi garancia h az uj jokepu pasi jobb lesz az elet DE ez egy esely arra h boldog legyel:-)Az is lehet, h ket szek kozul a pad ala esel de ezzel szamolni kell.
A boldogsag nem feltetlenul az, hogy maradunk egy kenyelmes, biztos kapcsolatban 40 evig, hanem az, ha az eletet teljessegebn eljuk meg annak ami.Ez csak egy foldogolyo, nem szabad az eletet ennyire komolyan venni:-))
Ha tobbrol szol a dolog mint szex akkor en mar csomagolnek:-))Garancia semmire nincs, de a boldogsagra valo esely nem jon szembe mindennap az utcan, ha pedig ugy erzed h egymasnak vagytok teremtve akkor biztos igy van.Ezt az ember belul erzi:-)
az erzelmeid miatt pedig soha de soha ne bantsd magad, nem tehetsz rola.Szerintem senki nem ugy hazasodik, h szupeeer majd 6 ev mulva jon a kovetkezo....de a realitas mas.Vallald a kockazatot:-)
Sok sikert hozza:-)
Egybe gondolj bele:
neked az a tökéletes pasi, aki képes elhagyni a feleségét és a gyerekét egy harmadikért????
Nekem a hátam közepére se kéne.
Na ezért szomorú, amikor valaki langyos, baráti kapcsolattal is beéri, mert úgy érzi nem jut neki jobb. Aztán egyszercsak jön valaki, akibe tényleg beleszeretsz, és rájössz, hogy nem hiába mondták akkoriban, hogy hülyeséget csinálsz.
Legyél őszinte a férjeddel/feleségeddel. Ha nincs gyerekm válj el, de ne a másik félért, hanem azért, mert a házastársad is megérdemel olyasvalakit, aki őszinte vele és őt szereti, és te magad is. Ez pedig egész biztosan nem fog menni, ha sosem szeretted igazán.
Az első, a második, a harmadik, a huszadik fellángolást is le lehet küzdeni, nem erről van szó. A megfelelő partner mellett viszont nem érez így az ember. Lehet választani, megkeresed az igazit, vagy szenvedsz még tovább amellett, aki tudod, hogy nem megfelelő társ számodra.
Nyilván nem érdemli meg, hogy összetörd a szívét, de azt sem, hogy hazudj neki és elvedd tőle is a boldogság lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!