Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám találhat még az igazi?
Én sem értem, miért kellett akkor teherbe esni..
Mindenesetre igen, csak rajtad múlik a szétválás. Fogod a picúrt, elköltözöl vele és elválsz, ha nem vagytok házasok, szakítasz, és ennyi. A picit neked ítélik. Önálló nő leszel. Mert gondolom munkád van, és nem függsz a férfitól, ugye?
A pasid lehet,hogy kiakar majd dobni,mikor rájön,hogy már mást akarsz.Téged nem tudlak sajnálni,mert meggondolatlanul felcsináltattad magad!
ÉN CSAK AZT A KICSIT SAJNÁLOM...
Valaki segítségért jön ide, a válaszolók meg ekézik szívtelenül...
Szerintem két járható út is van előtted. Nem feltétlen kell 4 év után feladni, sok házasságban van pár év és az első gyerek után egy mélyebb hullámvölgy, ki lehet jönni belőle. Ha ez mégsem sikerül, akkor is jó esélyed van új, boldog párkapcsolatra. Hány "tisztes őszes halánték" keres egy megbízható, a családtól és a gyerekektől nem idegenkedő nőt!
Érdemes lenne segítséget kérned, akár a kapcsolatotok megmentéséhez, akár az esetleges szakítás feldolgozásához. Lehet ez idősebb rokon, barát, esetleg külső szakember, pszichológus, lelkész, akiben megbízol, és aki látott már ilyen helyzeteket.
Sok erőt kívánok a döntéshez, és hiszek benne, hogy jóra tudod fordítani az életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!