Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rám találhat még az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám találhat még az igazi?

Figyelt kérdés
Sziasztok..röviden elmesélném a történetem.van egy 4 éves kapcsolatom amiből van egy 1 éves kisfiunk,viszont a párommal a kapcsolatom sosem volt jó,nem ő az igazi ezt régen tudom.Mikor a gyermekünket vártam ezt már akkor is tudtam de sosem lett volna szívem elvetetni, de nem is a kicsi miatt vagyunk együtt. Sokat szoktam gondolkodni ezen, hogy vajon szét tudunk mi valamikor válni?? lesz e olyan ember aki boldoggá tud tenni és elfogadni hogy van egy másik férfitól gyermekem??mindig arra a válaszra jutok hogy biztos nem!!!! sokat veszekszünk a párommal és nem is nagyon beszélünk a veszekedésen kívül. Az is benne van a dolgokba hogy nincs hova mennem( a szüleimhez nem szeretnék de mégis imádom őket,anyagilag jól vannak ők is nincs ilyen probléma...csak valamiért nem szeretnék)..akkor hova tovább?? erre nincs válasz akármennyit gondolkozok :(

2014. jún. 30. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rád.
2014. jún. 30. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Muszáj volt gyereket szülni egy eleve szar kapcsolatba ugye? Ennyire unatkoztál??
2014. jún. 30. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Én sem értem, miért kellett akkor teherbe esni..

Mindenesetre igen, csak rajtad múlik a szétválás. Fogod a picúrt, elköltözöl vele és elválsz, ha nem vagytok házasok, szakítasz, és ennyi. A picit neked ítélik. Önálló nő leszel. Mert gondolom munkád van, és nem függsz a férfitól, ugye?

2014. jún. 30. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Az élethez ill. saját életedhez való ilyen hozzáállás mellett biztosan nem talál rád semmi. A leírásban az szerel, hogy ..."a párommal a kapcsolatom sosem volt jó,nem ő az igazi ezt régen tudom.Mikor a gyermekünket vártam ezt már akkor is tudtam de sosem lett volna szívem elvetetni, de nem is a kicsi miatt vagyunk együtt." Na akkor miért vagytok együtt ?? Vagy ez most divat, hogy sem kölcsönös megértés, sem szerelem, csak a szimpla szex és a divat, hogy valakim legyen. Ez az ember, akiről beszélsz nem a párod, hiába hívod annak !! Te akartad ?, de nem tudod, hogy miért, nem is kell igazán, akkor mit akarsz?? Aki nem tudja, hogy mit akar és folyton csak "hagyja magát", aki nem azt szerzi meg magának, aki neki valóban kell, arra miért találna rá csak úgy a vakszerencse ??
2014. jún. 30. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A pasid lehet,hogy kiakar majd dobni,mikor rájön,hogy már mást akarsz.Téged nem tudlak sajnálni,mert meggondolatlanul felcsináltattad magad!

ÉN CSAK AZT A KICSIT SAJNÁLOM...

2014. jún. 30. 21:09
 6/7 anonim válasza:
55%
Nagyon jo es lelkiismeretes ember lehetsz hogyha nem volt szived elvetetni a gyereket...valj el a ferjedtol , mer igy nem tudod felnevelni a gyereked ugy hogy neki jo legyen...szerintem nyugodt szivvel odakoltozhetsz az anyukadekhoz egy kis idore mig osszeszeded magad
2014. jún. 30. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Valaki segítségért jön ide, a válaszolók meg ekézik szívtelenül...

Szerintem két járható út is van előtted. Nem feltétlen kell 4 év után feladni, sok házasságban van pár év és az első gyerek után egy mélyebb hullámvölgy, ki lehet jönni belőle. Ha ez mégsem sikerül, akkor is jó esélyed van új, boldog párkapcsolatra. Hány "tisztes őszes halánték" keres egy megbízható, a családtól és a gyerekektől nem idegenkedő nőt!

Érdemes lenne segítséget kérned, akár a kapcsolatotok megmentéséhez, akár az esetleges szakítás feldolgozásához. Lehet ez idősebb rokon, barát, esetleg külső szakember, pszichológus, lelkész, akiben megbízol, és aki látott már ilyen helyzeteket.

Sok erőt kívánok a döntéshez, és hiszek benne, hogy jóra tudod fordítani az életedet!

2014. júl. 1. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!