Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elszalasztotta az igazit, akkor az találhat még hasonlót?
Szerintem ezt majd egy bizonyos idő távlatából tudhatod.
Mikor azt látod, hogy sok emberrel találkoztál, esetleg volt is más párkapcsolatod, de egyik sem adta azt az érzést, egyik sem tudott annyi mindent adni, mint az a bizonyos, egyik sem tud annak az embernek a nyomába érni ilyen vagy olyan téren...
Na akkor fogod tudni, hogy ő volt-e az igazi.
De én amondó vagyok, hogy meg kell becsülni a másik embert és így nem fogod elszalasztani. Mert energiát fektetsz bele, hogy tartós legyen a kapcsolat és akkor nem fogod elszalasztani, nem lesz később az "istenem, de hülye voltam, hogy nem láttam meg milyen értékes ő" érzés.
Ha pedig megtörtént, akkor lehet hasonlót találni, de az akkor is csak hasonló lesz. Mint mikor összehasonlítasz egy éttermi kaját egy mirelit kajával. Mind a kettő étel, mind a kettővel jól laksz, de a különbséget nem kell részleteznem...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!