Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tapasztalatatok magatokon hasonlót?
Az a helyzet, hogy évekig külföldi pasijaim voltak, más kultúra és mentalitás. És az utóbbi időben elkezdtem magyar pasikkal ismerkedni és nagyon elvitt a dolog rossz irányba!
A külföldiek mellettmegtanultam hogy legyek komoly nő jó pár (törősés, kedvesség figyelmesség, problémák megbeszélése, megoldása. )Magyar pasiknál ez nem működik.
Sok az olyan srác akit megszivattak a csajok, vagy csak alapbból magyar mentalitás bizalmatlanság előítélet, álarc, szerepjátszás sunyiság önzőség, megoldások elől való menekülés, kishitűség pesszimizmus. Viszont mind házaságra, komoly idealisztikus kapcsolatra vágyott, ami túl utópisztikus, nem reális, mert senki sem tökéletes.Nagyon durván elzárkóznak érzelmileg, és zörnyen konzervativak, mindig a hagyományos utakat sablonokat követik bizonyos szitukban.
A lényeg az, h a sok ismerkedés után kezdtem besokalni, és igaz h úgy indult a dolog h magyar pasival szerettem volna megvalósitani egy tartalmas kapcsolatot, de mivel elegem lett abból, h várni rájuk, h érzelmileg megnyiljanak igazán, (vagy h törődjenek, odafigyeljenek jobban, ne féljenek a csajoktól, virágot hozzanak...)
nem tapasztaltam, ezért besokaltam az egésztől. Mire oda került a sor, h testi kapcsolat legyen a dologból szétmentünk a fent leírt dolgok miatt.
Megtapasztaltam a laza haveri meg szex alapú kapcsolatot. Amit régen nagyon megalázónal és gonosz dolognak tartottam. Aztán kiderült, h létezik olyan amikor vonzalom alapú csak a kapcsolat. Ezt sokan elítélik. El is itélendő ha az egyik fél úgy ál hozzá h szeretetteljes kapcsolatot akar kialakitanii belőle, a másik meg csak szexre használja az másikat.
Komoly feladat, és időbe telt mire szét tudtam választani a testi dolgot az érzelmektől.
Csak mostmár meg azt tapasztalom magamon h rengeteg valakivel gyorsan össze tudok jönni, beszélgetésekből nagyon hamar kiismerem h milyen karakter a másik, és után a már nem is érdekel annyira. Ráálltam a vonzalom alapú kapcsolatokra, a vadászat, megszerzés érdekel, meg h milyen lehet vele az ágyban. Hogy milyen ember már annyira nem érdekel, mert mind egy kaptafára megy ugyanazzal a hülye magyar negatív bizalmatlan előítéletes mentalisással.
És ha meg úgyanazt tapasztalom, h a kapcsolat kezdetén dicsérgetnek h milyen jól nézek ki, holott tudom, h ez csak a szexnek szól, meg ígérgetnek mindenféle programokat ezt azt az is csak annak szól h megszerezzenek, akkor ezek csak felesleges körök és akkor marad a testi kapcsolat. Ha viszont érzelmileg nem lehet velük mit kezdeni, akkor meg nem mindegy h ki mellett vagy anyagilag. Ki mit fizet, hova visz el. És ha ők érzelmekre nem képesek, csak a szexet akarják megkapni, akkor én is megtehetem h kihasználom a helyzetet anyagilag. Nem mindegy, h milyen státuszú pasival vagyok együtt. Durva dolog, de ez a státusz dolog nálam is elkezdett működni.
Most a leírtakért rengeteg pasi meg fog kövezni..DE!
Ha azt nézzük, hogy partiachális világbn élünk, ők diktálják a szabályokat, ők irányítanak, az ő szabályaik szerint élünk. Ott van például ez a dolog h egy rendes nőnek milyennek kéne lenni aki komoly kapcsolatra való. Ők meg csaponghatnak egykin nőtől a másikig. Rájuk senki nem mondja, h mekkora könnyűvérűek!
Azok a csajok aki csak a szeuális tapasztalatokra vágynak, és váltogatják a partnerüket a pasik nagyon elítélik őket, azt mondják rájuk h érzéketlenek.
De ha meg azt nézzük, h milyenek a komoly kapcsolatok, mikor már a szerelem átalakul, sok minden hiányzik belőlük, ,meg jön a megszokás meg kényelem. Egy embertől nem is lehet mindent megkapni, akkor meg mi ez az idilli elképzelés a magyaroknál a házasságra pl?
Miért nem látják reálisan, h míg működik a szerelem adig szép egy kapcsolat, utána meg vége lesz, és azt felesleges fent tartani mert hazugság, állóvíz, nem viszelőrébb, meg jön a sóvárgás dolgok iránt, meg a megcsalás. Vagyis a komoly kapcsolatot túlmagasztalják, a vonzalom alapú testi kapcsolatot meg erkölcstelennek mondják.
Nincs abban semmi rossz ha két ember vonzódik egymáshoz, de annyira nem fogja meg a másik az embert. Nyilván jobb amikor vonzalomis meg szeretet is van. De nem értem miért jó az ha vki várja a nagy szerelmet, és lemond az ilyen fél megoldásokról h vonzalom alapú kapcsolat.
Lehet, h csak be vagyok sokalva a magyar közegtől. Úgy érzem nem éri meg aranyos kedves cukinak lenni, mert úgyis semmibe veszik egy idő után az igényeket, és nem nyújtja azt a kapcsolat amit kéne, akkor meg minek éljek álom világban?
Csajok, ti tapasztaltatok ilyet, h komoly kapcsolatra vágytatok, utána meg a pasik viselkedésétől átmentetek vonzalom alapú kapcsolatba?
Nekem átment inkább abba, hogy nem kell senki :)
És élvezem:)
amúgy a magyar pasik jó nagy ribancok, csak dugni akarnak, de mást semmit nem nyújtanak. Önzőek nagyon és hímsoviniszták.
A kevés aki odaadó, szorgalmas, hűséges, családcentrikus, azt hamar lestoppolják.
Élj úgy, ahogy gondolod. Csak lazán, de én mondjuk nem mocskolnám be a tiszta női testemet ezzel a sok aidses fószerrel.
Hajrá női cölibátus:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!