Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párja is csinál hasonlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párja is csinál hasonlót vagy az én csajom ennyire gusztustalan?

Figyelt kérdés

A csajommal nincs semmi gond egyet leszámítva, a külsejéből nem is lehetne erre következtetni, de nagyon gusztustalan szokása van, amit nem tudok hova tenni.

Napok óta meg van fázva és mikor kifújja az orrát, akkor megnézi a salakanyagot, sőt, néha nekem is megmutatja. Először azt hittem, csak viccel, de már napok óta ezt csinálja. Nem vagyok nagyon érzékeny, de ez eléggé megvisel.

23 évesek vagyunk, szerintem több esze is lehetne.

2012. jún. 6. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
esetleg mondd meg neki, h gusztustalan, és ne csinálja, legyen szíves. amúgy ez nem átlagos szerintem...
2012. jún. 6. 16:43
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Engem ez nem undorít. Az gázabb ha meg is eszi :D

22/L

2012. jún. 6. 16:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az anyag állagából és színéből következtethet a változásokra. :D
2012. jún. 6. 16:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy gusztustalan és ne mutogassa, de folytatja. Azt mondja, hogy régen a doki tanította meg erre, hogy mindig nézze meg ami kijön, de hogy miért, arra már nem emlékszik. Azzal nem is lenne gond, ha saját magának megnézi, hol érdekel engem, hogy mit nézeget, de ne mutogassa nekem :D
2012. jún. 6. 16:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát fiúknál láttam már ilyet, lányoknál még nem (legalábbis az én környezetemben), de nem akarok általánosítani. Talán próbáld neki megmondani finoman, hogy zavarónak találod, hátha ez segít... Mindenkit zavarnak dolgok, biztosan ő is undorodik valamitől, szóval meg kell értenie, ha értelmes lány.
2012. jún. 6. 16:46
 6/14 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%
Ezt sem tudjátok már megbeszélni?xD Képzelem mi lesz, ha megcsal. Teleírsz 8 blogot és 2 könyvet adsz ki.
2012. jún. 6. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Persze, nézze meg, hisz lehet pl. véres, gennyes, ami betegséget is jelenthet. De igazad van, ez nem látványosság. :) (előző válaszoló vagyok)
2012. jún. 6. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kajálás után nagyon jól esett a gyomromnak...
2012. jún. 6. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb ember megnézi a terméket. És ez rendjén is van, hiszen lehet benne vér, lehet furcsa színe stb, ami bajt jelent.

A székletet sem árt megnézni...

Az más kérdés, hogy azért a párom orra alá nem szoktam odadugni a koszos zsepim.

Szóval nem hiszem, hogy ez általános. Lehet viccesnek gondolja.

2012. jún. 6. 17:28
 10/14 hunkurunkvirág ***** válasza:
Miért vagy nyomi?!
2012. jún. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!