Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több lány írja nekem, hogy régen beszéltünk, és hasonlót. Ezzel mire akarnak célozni?
Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a Válaszokat! :)
16/F
2012. jún. 6. 10:16
1/7 anonim válasza:
Hát valószínű hogy régen beszéltetek, és így kezdeményeznek beszélgetést :D ne kombináld túl nem vezet jóra. De ez egy vélemény csupán.
2/7 anonim válasza:
Nem céloznak semmire. Nem kell mindig többet látni egyszerű kijelentések mögött.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok kobinálni, csak állandóan ezt írják... még ha egy hétig , nem beszélek velük
2012. jún. 6. 10:21
4/7 anonim válasza:
Azért írják, mert ez egy laza, felvezető szöveg!
"Szia! Mizu veled, rég beszéltünk!"
22/L
5/7 anonim válasza:
Nem tudni mindig, pontosan miért írják. De fogadd meg tanácsomat fiam, ha egy nő ilyennel nyit Neked, akkor simán el tudod vinni egy randevúra és ha ügyes Vagy, akkor egyenesen az ágyadba. Nekem a lányok, akik ezt írják, nagy eséllyel meg szoktak lenni.... Nagyjából ennyi a lényeg.
6/7 A kérdező kommentje:
;) :D
2012. jún. 6. 16:09
7/7 anonim válasza:
5-ösnél az igazság.
Férfivé értél, és gerjednek rád.
Úgyhogy sok sikert! Ha 18 körül lesznek, rajtam lesz a sor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!