Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzett már valaki hasonlót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom hogy fura lesz a kérdés, de azért felteszem, hátha valaki még hasonló cipőben jár.

30 éves vagyok, nem tartom magam hülyének, sem babonásnak. 9 éve élek párkapcsolatban, minden rendben, szeretjük egymást, és épp a babaprojekten dolgozunk. A baj pedig az, hogy én állandóan azon parázok, hogy mi lenne velem, ha történne valami a párommal, aggódom érte, mintha bármelyik pillanatban elveszíthetném, és nem tudom, hogy miért érzem ezt! Nem akarok semmi rosszat "bevonzani", próbálom elhessegetni magamtól ezeket a hülye gondolatokat, de nem sikerül mindig. Szerintetek miért gondolok ilyenekre?? Biztos nem vagyok normális... szeretem, és nem akarom elveszíteni... de ha már most ilyen hülye vagyok, mi lesz ha gyerekem lesz? Akkor már 2 ember miatt fogok állandóan aggódni? Tudom, hülye vagyok, de ez van. Kérem, csak az válaszoljon aki normális válaszra képes, és esetleg hasonló cipőben jár...

köszi

2012. márc. 30. 10:11
 1/3 Babánlány ***** válasza:
Pszichológus.Nem nézlek hülyének,de ha ennyire parás vagy,akkor keress segítséget szakembernél és ne itt.
2012. márc. 30. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Normális ember félti a szeretteit, és tudja, hogy előbb-utóbb elkerülhetetlenül távozik valaki.

Ha gyereket vállalsz, őt mindenkinél jobban félteni fogod.

Nincs ezen mit tovább magyarázni, nincs semmi bajod, mindenki így van ezekkel a dolgokkal.

2012. márc. 30. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal normálisabb ez a hozzáállás, mint az, amikor valaki adottságként, megmásíthatatlan szereplőként tekint a társára, mintha az örökre ott maradna mellette.
2012. márc. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!