Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elhinni, hogy még lehet a világon igazi szerelem és nem feltétlen csal meg mindenki mindenkit?
Minap néhány ismerőssel (férfiakkal) beszéltem erről.
És nem értik, hogy minek szeretnék férjhez menni, hogy kb 10-ből 9-en úgyis megcsalják a másikat, meg az a pasi, aki nem csalja meg a feleségét vagy meleg vagy nem áll fel neki és még sorolhatnám milyen hülyeségeket vágtak a fejemhez.
És hogy már lehet, hogy megcsalt a párom csak nem tudok róla. Meg én ismerem a páromat és tudom, hogy érzelmek nélkül nem tudna ágyba bújni senkivel sem, mivel előttem volt egy olyan lány neki, akivel nem ment az együttlét, mert nem volt belé szerelmes. Szóval azt látom annyi csalódott ember van, meg már kevesen szeretnének házasodni, mert mekkora baromság stb.
Nektek mi a véleményetek erről? Mit gondoltok?
A környezetetekben hányan vannak még együtt házasként?
Ne haragudj, de amit leírtál, az egyáltalán nem a férfiakra jellemző! Annál inkább az elvált, vagy korosabban is leány hölgyekre!
Én ilyen férfiakkal soha nem találkoztam!
Nézd ha engem agyba föbe csalnának nehezen hinnák abba hogy vannak hüséges férfiak.nyilván tapasztalatból beszélnek.
a lényeg az te miben hiszel és miben élsz,nem kell másokat gyözködni semmiröl.
ha nem hinnék abban hogy a párom nem csal meg nem mentem volna hozzá,hiszem hogy hűséges,én az vagyok.
Mert ők ezt látják, ezt tapasztalják, vagy ezt érzik és ilyenkor az ember nehezen tudja elképzelni, hogy másoknál ez teljesen máshogy működhet.
Az én környezetemben többségben inkább tartós házasságok vannak, kevés válásról tudok.
Megcsalás szempontjából nem tudok mit mondani, senki életébe nem látok bele. Én nem csalnám meg a férjem, csak ezt tudom. Úgy hiszem, hogy ő sem engem, ráadásul minden szabadidejét velem tölti. Mondjuk mi még csak hat éve élünk együtt, úgyhogy még nagy a szerelem. :)
én ismerem a páromat és tudom, hogy érzelmek nélkül nem tudna
ágyba bújni senkivel sem
jaja majd megismered, volt lany aki parhuzamossan mas pasival volt, masik 1 het kulfold utan lepett, elotte meg igy ugy imadlak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!