Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem tudják elhinni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elhinni, hogy még lehet a világon igazi szerelem és nem feltétlen csal meg mindenki mindenkit?

Figyelt kérdés

Minap néhány ismerőssel (férfiakkal) beszéltem erről.

És nem értik, hogy minek szeretnék férjhez menni, hogy kb 10-ből 9-en úgyis megcsalják a másikat, meg az a pasi, aki nem csalja meg a feleségét vagy meleg vagy nem áll fel neki és még sorolhatnám milyen hülyeségeket vágtak a fejemhez.

És hogy már lehet, hogy megcsalt a párom csak nem tudok róla. Meg én ismerem a páromat és tudom, hogy érzelmek nélkül nem tudna ágyba bújni senkivel sem, mivel előttem volt egy olyan lány neki, akivel nem ment az együttlét, mert nem volt belé szerelmes. Szóval azt látom annyi csalódott ember van, meg már kevesen szeretnének házasodni, mert mekkora baromság stb.

Nektek mi a véleményetek erről? Mit gondoltok?

A környezetetekben hányan vannak még együtt házasként?

2014. jún. 6. 08:31
1 2
 1/15 anonim válasza:
17%

Ne haragudj, de amit leírtál, az egyáltalán nem a férfiakra jellemző! Annál inkább az elvált, vagy korosabban is leány hölgyekre!

Én ilyen férfiakkal soha nem találkoztam!

2014. jún. 6. 08:35
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezt a férfiakra mondták, mert az egyik srác is megcsalta a feleségét és ezzel kapcsolatban beszéltünk erről.
2014. jún. 6. 08:38
 3/15 anonim válasza:
85%
Jó, akkor úgy mondom, akárkitől is hallottad ezeket a mondatokat, ne higgy nekik!
2014. jún. 6. 08:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként nem is hittem el nekik egy percig sem.
2014. jún. 6. 08:46
 5/15 anonim ***** válasza:
van aki alapból csapodár,de az már kiderült volna. ha nem olyan,de a szexuális és/vagy egyéb életetek nem kielégítő akkor valamelyikőtök félre mehet,független attól h milyen jámbor és/vagy szerelmes az illető.
2014. jún. 6. 09:01
 6/15 anonim ***** válasza:
a környezetem: férjem barátai: mind házasok gyerekkori szerelmüket vették el. mi 10 éve vagyunk együtt. én barátnőim: mindkettő nemrég vált el,10-20 év után,nem megcsalás miatt más miatt nem működött már
2014. jún. 6. 09:02
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Nézd ha engem agyba föbe csalnának nehezen hinnák abba hogy vannak hüséges férfiak.nyilván tapasztalatból beszélnek.

a lényeg az te miben hiszel és miben élsz,nem kell másokat gyözködni semmiröl.

ha nem hinnék abban hogy a párom nem csal meg nem mentem volna hozzá,hiszem hogy hűséges,én az vagyok.

2014. jún. 6. 09:08
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
23 éves házasság után úgy érzem, hogy egy idő a szerelem az átalakul. A hosszú házasság titka a megbocsájtásban, az egymás feltételek nélküli elfogadásában, egymás közötti megfelelő kommunikációban rejlik. A mai kapcsolatokra különösen jellemző, hogy hamar feladják és kilépnek belőle. Meg sem próbálják megmenteni.
2014. jún. 6. 09:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Mert ők ezt látják, ezt tapasztalják, vagy ezt érzik és ilyenkor az ember nehezen tudja elképzelni, hogy másoknál ez teljesen máshogy működhet.

Az én környezetemben többségben inkább tartós házasságok vannak, kevés válásról tudok.

Megcsalás szempontjából nem tudok mit mondani, senki életébe nem látok bele. Én nem csalnám meg a férjem, csak ezt tudom. Úgy hiszem, hogy ő sem engem, ráadásul minden szabadidejét velem tölti. Mondjuk mi még csak hat éve élünk együtt, úgyhogy még nagy a szerelem. :)

2014. jún. 6. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
25%

én ismerem a páromat és tudom, hogy érzelmek nélkül nem tudna

ágyba bújni senkivel sem

jaja majd megismered, volt lany aki parhuzamossan mas pasival volt, masik 1 het kulfold utan lepett, elotte meg igy ugy imadlak...

2014. jún. 6. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!