Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem tudják elhinni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elhinni, hogy még lehet a világon igazi szerelem és nem feltétlen csal meg mindenki mindenkit?

Figyelt kérdés

Minap néhány ismerőssel (férfiakkal) beszéltem erről.

És nem értik, hogy minek szeretnék férjhez menni, hogy kb 10-ből 9-en úgyis megcsalják a másikat, meg az a pasi, aki nem csalja meg a feleségét vagy meleg vagy nem áll fel neki és még sorolhatnám milyen hülyeségeket vágtak a fejemhez.

És hogy már lehet, hogy megcsalt a párom csak nem tudok róla. Meg én ismerem a páromat és tudom, hogy érzelmek nélkül nem tudna ágyba bújni senkivel sem, mivel előttem volt egy olyan lány neki, akivel nem ment az együttlét, mert nem volt belé szerelmes. Szóval azt látom annyi csalódott ember van, meg már kevesen szeretnének házasodni, mert mekkora baromság stb.

Nektek mi a véleményetek erről? Mit gondoltok?

A környezetetekben hányan vannak még együtt házasként?

2014. jún. 6. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Mert a saját tapasztalatukból indulnak ki. Mindenki így van vele! Akit csaltak vagy ő csalt..netán mindkettő, nyilván szerencsétlen naívának látja azokat, akik azt mondják, hogy őket bizony még nem csalták meg.

Ne hallgass rájuk! Vannak még hűséges emberek és hűséges párkapcsolatok!

Példának a sajátomat tudom felhozni. ;) Soha nem csaltam...életem első férfijéhez mentem feleségül, és rajta kívül soha nem kell más! Nem csak most nem..de soha! Ja, és engem sem csalt meg a férjem...sőt, nem is fog! Ez így van, ez így lesz 20 év múlva is! ;)

Ettől függetlenül én sem vagyok hüly.e..látom, hogy rengeteg kapcsolatban egyik is, másik is alkalomszerűen vagy rendszeresen félrejár. Sajnos. De ez még nem jelenti azt, hogy csak ez létezik!

2014. jún. 6. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Őszintén hiszek az igaz, hűséges szerelemben. Nem kell más hozzá, csak két egymáshoz való ember, akik között működik a kémai, az őszinteség és az igaz barátság.

Nagyon sok a megkeseredett, pesszimista ember, akik a saját korábbi rossz tapasztalataik miatt és mások életéből vett negatívumok miatt már "nem hisznek a mesében". Még hallgatni is rossz őket, komolyan...

2014. jún. 6. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
13%

nyomd le 0 ra attol meg en igazat irtam te @#+@@#@, nem kitalaltam, hanem megtortent! es valasz volt a miert nem re!

ezenkivul, menj el 1 szorakozo hejre, nem 1x lathatsz ismerost aki kapcs ba van, massal keverni, de biztos nem jol lattam, meg a 2 bno esete is csak fantazia...

2014. jún. 6. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért mert megkeseredettek és szánalmasak.

És hogy miért szánalmasak? Azért mert saját tapasztalatból beszélnek, és képtelenek felfogni, hogy nem csak az van a világon amit ők tapasztaltak, hanem más is létezik....

Mi viszonylag fiatalok vagyunk és fiatalon házasodtuk. Én 25 éves voltam, a férjem 22, amikor feleségül vett. 28-25 évesek vagyunk most. Tegnap ünnepeltük a 4. évfordulónkat. De már ennyi időn belül megkaptuk hogy hát ti még nem csaltátok meg egymást???? Azt hogyan???

Ti tényleg szerelmesek vagytok? mert látszik rajtatok, de hát már olyan rég óta vagytok együtt:D ilyenkor már nem kéne....

Ilyenekkel tudnak egyesek jönni...ami nevetséges...

Miért ne lehetnének azok a párok hűségesek és szerelmesek akik nem egy jöttment akárkivel álltak össze, hanem megválogatták kit választanak társuknak?

Akik ilyenekkel jönnek kérdező, amit leírtál, azok csak meg vannak keseredve, mert rosszul választottak és ezért nekik nem jött össze, és savanyú a szőlő, így a te kedvedet is le akarják húzni. Mert szar nekik ha valaki boldog miközben ők nem azok.

Magyarul rohadtul irigyek és féltékenyek. Ennyi.

2014. jún. 6. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:

14 vagyok. azt elfelejtettem írni hogy az én környezetemben több házasság is van, mivel kicsit idősebb vagyok a férjemnél:).

10

6

8

7 éves kapcsolatokról van szó amiben persze házasság is van, és egyikben sincs megcsalás. Mindet közelről ismerem, és tudnék róla.

Egyedül az idősebbik sógornőm és a férje házassága szar azok közűl akiket ismerek (megcsalják egymást amióta házasok) 4 éve. A lány az esküvő előtt is csalt...bár ez nyílt titok mert az egész család, és a barátok is tudják....mindenki.

Ez a lány is rohadtul irigy rám és az öccse kapcsolatára. Ugyanis még alig kezdtünk el járni pár hónapja, amikor beszólt nekem ez a csaj nulla beszélgetés után, hogy a mi kapcsolatunk nem fog sokáig tartani....hát visszanyalt a fagyi, mert az ő házassága szar, mi meg boldogok vagyunk, és ezt ő is látja.... az esküvő óta egyáltalán nem köszön. Addig legalább az öccsének köszönt amikor ott voltunk családi összeröffenésen... mióta házasok vagyunk neki sem köszönt. Nekem meg amióta bekerültem közéjük, azóta nem....

Ennyi. Irigység.

2014. jún. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!