Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassagban elek es irt egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagban elek es irt egyik volt pasim a facebookon annyit hogy "szijja"? Tobbi lent

Figyelt kérdés
A ferjem meglatta es azt mondtam neki, hogy lehet nem nekem akarta irni, o nem tudja hogy a pasim volt ezelott par evvel . Nem mondott semmit de azert roszul ereztem magam hogy hazudtam neki (nem szoktam hazudni soha neki ). A pasi nem akart semmi kulonoset tolem, meg volt hogy valtottam egy ket szot vele . Szerintetek mit csinaljak? A multkor azt mondta nem fog irni ( egyutt van a fb a ferjemmel es azert irt mert latta fent vagyok es kozben nem en voltam fent )

2014. dec. 5. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Engem azért érdekelne, hogy mégis milyen házasság a tied, ha egy "szijja" írásból képes voltál gyakori kérdést kiírni, hazudni, és pánikolni.. Bizalom nincs a házasságban?? Vagy neked nem köszönhet a volt ex?

Lehet az én házasságom fura, mert nálunk ez nem gond, ha valaki rám ír, hogy "Szia!" Én és a férjem is megmondja, hogy

- drágám, nézd a volt pasasom/nőm ennyi év után rám köszönt. Visszaköszöntem, mert engem még úgy tanítottak, hogy illik visszaköszönni azoknak akik köszönnek nekem.

2014. dec. 5. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Off 10esnek:én már olyat is láttam, h xy és neje fb.profil..éljenek a szabad nők:) de komolyan kérdező, engem tényleg érdekelne, h mi visz rá vkit h közös profilja legyen a parjaval?
2014. dec. 5. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

Ennyire törékeny a házasságotok?

Nekünk bejárásunk van egymás fiókjába, hogy ne kelljen elmesélni, miket beszélgettem XY-nal, olvassa el, akkor nem felejtek ki semmilyen infot.

Szoktam beszélgetni az exemmel is. Szoktak rám írni régi férfi ismerősök is. Akik néha nyomulni akarnak. Azokat is olvassa. Van amin együtt röhögünk.

Rá is ráírt egyszer egy nő, hogy randit kérjen tőle. Pont olvastam. :) Vissza utasította.

A volt osztálytárs nőivel is szokott beszélgetni. Néha egészen intim, bizalmas témákról is.

Mi bízunk egymásban. Nektek is kéne.

2014. dec. 5. 20:54
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

"Nekünk bejárásunk van egymás fiókjába, hogy ne kelljen elmesélni, miket beszélgettem XY-nal, olvassa el, akkor nem felejtek ki semmilyen infot."

Azért ez is bizarr.

2014. dec. 5. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Ti összenőttetek csípőnél, mint a sziámi ikrek, csak mert összeházasodtatok? Ne haragudj, nem akarlak bántani, de soha nem értettem a közös fiókot. :)

Ha pedig közös van: akkor nem látja az a másik pasi, hogy katiésjani facebook fiókjánbak ír? Miért ír egyáltalán?

Ha nem ennyire egyértelmű, hogy közös, akkor meg azt javaslom, legközelebb mondd azt, hogy egy régi ismerős, nem tudod miért írt rád, aztán válaszolj valami semmitmondót. Ha idegesen hazudozni kezdesz, az sokkal gyanúsabb, mint ez az ártatlan beszélgetés- amit úgyis vissza tud olvasni a párod, ha akar, mert közös a fiók.

2014. dec. 5. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat,de nekem úgy tűnt,hogy még mindig jelent neked valamit az az ex.

Azt írtad soha nem hazudsz a férjednek,most az ex miatt mégis megtetted. Miért?

Én is beszélek olyan exemmel,akitől majdnem gyermekem lett,és a férjem ,meg az exem marha jó baráti viszonyt ápolnak,jó barátok maradtunk az illetővel. Nem tudom mi ez a "jajj,írt most mit csináljak?" -féle tinihiszti. Érdekes.

2014. dec. 5. 21:32
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem neked tetszik ez a szijja, jot tesz az egodnak, nem?
2014. dec. 6. 01:24
 18/21 A kérdező kommentje:
egyszeruen nem gond ha kozos a fb .. nem jelent mar nekem semmit az ex csak az hogy erdekesnek tunt nekem hogy addig amig nem voltam ferjnel senkinek nem kellettem es utanna mindig zavartak masok .. bizalom va bennunk , epp hogy igen is megbizunk egymasban , tudja hogy nem csalnam meg ,mondtam mar csak akkor mondja mikor elkapott valakivel... nem tinihiszti ahogy irta az egyik valaszolo egyaltalan .. koszonom megegyszer a valaszokat !
2014. dec. 6. 05:05
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

#13 Egyébként nem tudom milyen bizalom van köztetek, hogy olvasgatjátok egymás üzeneteit. Én vakon bízok a páromban, nem pedig bizalomnak csúfolom azt, hogy kutakodok utána.

Az pedig külön undorító, hogy amit más bizalmasan leír neked, azt te csípőből megosztod mással.

2014. dec. 6. 08:29
 20/21 anonim ***** válasza:
nézd, ha közös a facebook és ez látszik is rajta (pl. "Kati és Jani" a kiírt név), akkor nyilván nem lesz olyan hülye a pasas, hogy ott kérjen randit :D
2014. dec. 6. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!