Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban a szerelem megmarad e a végtelenségig?
A végtelenségig nem tudom.
De nálunk 14 éve tart.
Természetesen nem volt ez a 14 év zökkenőmentes, és nem mindig ugyanolyan volt az intenzitása, de mindig sikerült minden nehézségen túljutni, minden problémát megoldani.
De ezért nyilván tenni kell mindenkét félnek. Mi a mai napig szerelmet érzünk, nem "csak" szeretetet.
A szerelem megmarad, csak az intenzitása változik. Nyilván nem lehet 50 évig rózsaszín ködben élni, de a jó házasságban megmarad a végtelenségig, mert figyelnek erre a felek.
(10 éve házas nő)
Mi 7 éve vagyunk együtt, 2 gyerek... 33 éves vagyok.
Mi igazán nagy szerelemmel voltunk az elején, olyan igazi filmbe illö. Ez 7 év után is megmaradt. Talán azért mert azért szerettünk a másikba amilyen, és ez 7 év után is ugyan olyan.
Voltam már elötte férjnél, de ott egy álomképpbe voltam szerelmes. Abba akit elképzeltem magamnak, majd 5 év együttlét után, rájöttem, hogy kutyából nem lesz szalonna, nem álmokat kell kergetni, hanem olyat találni aki maga az álom.
A pillangó röpdösés nem.
A szeretet megmaradhat, szerencsés esetben. 10 év sem sok idő. Én 46 vagyok, és tapasztalatom szerint, ez nyilván alkat kérdése is, de van egy hullámzás a szeretet/szerelem, esetleg rosszabb időszakok között.
Az a szerelem, ami a kémia hoz létre, egy idő után lanyhul. Általában 1-1,5 év az, amíg ez ilyen értelemben szerelemnek minősíthető. Ami utána jön, az adja egy párkapcsolat alapját. A mély szeretet, tisztelet, elköteleződés a másik ember iránt.
(Ezért nem értem például azokat, akik az első időkben vállalnak gyereket. Jó nagy lutri.)
A hazassagi kapcsolat sok munkaval jar kemeny melo.
De ha dolgozol rajta egy olyan kapcsolat alakul ki ami sokkal melyebb szebb es jobb a szerelemnel.Akkor a vonzodas atalakul egymas kiegesziteseve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!