Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban a szerelem megmara...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deákné Vászna kérdése:

Házasságban a szerelem megmarad e a végtelenségig?

Figyelt kérdés
Ha felmerül egy ilyen kérdés, akkor többnyire 21-22, de akár csak 18-19 éves lányok nyilatkoznak, hogy azt tapasztalják, hogy a szerelem örök. Ki is tudhatná jobban ezt, mint ők? Vagy tényleg nekik van igazuk?

2014. nov. 21. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocs, de én az 56 évemmel nem vagyok már fiatal lány, ennek ellenére szerelmet érzek a párommal szemben.

NEM azt a langyos szeretetet, hanem amikor ránézek, egyböl hozzábújnék, nem tudok elmenni mellette anélkül, hogy megsímogassam, ha nem látom pár óráig, akkor hiányzik.

Szóval van ilyen, csak ritkán. Ja és 25 éve vagyunk együtt.

2014. nov. 23. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Rendben,de az a nagyon erős,nagyon intenzív,rózsaszín felhős szerelem elmúlik és átalakul egy mèly szeretetté,ami hasonlít a szerelemhez. (Szerintem).
2014. nov. 23. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
A rózsaszín felhő legkésőbb 2 év után elmúlik. Utána jön a szeretet, szövetség, összecsiszolódás.
2014. nov. 23. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:
#11: Légy boldog és örülj neki. Valóban nagyon ritka!
2014. nov. 23. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
A 11-es vagyok: köszi a jókívánságot, tudom hogy tényleg ritka szerencsém van a párommal
2014. nov. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!